Aquesta és una molt bona notícia per a Léa Godallier, la número 2 francesa, que ho farà suspendre la seva carrera per una bona notícia: la francesa està embarassada i entra al seu 5è mes.

En conseqüència, va decidir aturar la seva carrera internacional per viure plenament la seva vida com a "futura mare".

Un any 2023 increïble en tots els sentits

“És evident que ho sóc molt content amb aquesta notícia. I per això era més segur que el nen fes un descans", diu.

“El meu any pel que fa als resultats és el millor que he tingut mai, vaig arribar al meu primer quart de final i vaig guanyar jugadors molt més alts que jo (Alayeto / Araujo / Castello / Collombon...). I tot això mentre jugava amb 1 jugadors diferents aquest any... Vaig assolir el meu millor rànquing mundial (4WPT).

"És cert que em va requerir energia per canviar de parella... però em vaig adaptar com vaig poder a les situacions".

“Després d'haver realitzat els meus projectes professionals durant aquest any, tinc l'oportunitat de dur a terme el meu projecte de vida més gran”.

L'equip francès sense Léa

“És clar que tinc una mica de dolor pel Campionat d'Europa que normalment tindrà lloc el proper març. No hi podré participar. Però estic segur que les noies tindran un torneig magnífic, sobretot perquè l'equip és cada any més fort amb jugadores noves que, sens dubte, reforçaran aquest equip francès i, evidentment, el donaré suport des de casa".

“Això no vol dir que deixi d'entrenar, òbviament entrenaré, però m'adaptaré. El meu objectiu és mantenir-me el màxim possible per poder tornar el més aviat possible l'any vinent, perquè sí, tinc la intenció de tornar i encara més fort".

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.

etiquetes