Des de fa uns mesos, Léa Godallier ha desaparegut de les pistes de padel I això per una bona raó, des del Francès número 2 acaba de ser mare.

Quatre mesos després de deixar les pistes de padel, el tahitià nadiu té previst tornar al servei. Tanmateix, haurem d'esperar uns mesos més per trobar Léa Godallier a les pistes. Aquest últim ens explica més coses!

Notícies des de la seva finalització

Estic fent molt bé. Mai he estat tan satisfet. Això pot semblar estúpid, però tenir un fill és el més bonic que pot passar. La vida familiar va molt bé i ràpidament vam trobar el nostre ritme amb Baptiste.

Tenim un nen adorable. Ni tan sols he de treballar la paciència i la mentalitat, de moment, tot és molt fàcil.

Un retorn aviat?

L'operació "Reconquesta” encara no s'ha llançat perquè vaig donar a llum fa només dues setmanes i mitja. Em van fer una cesària, així que triga temps a curar-se. Malgrat això, Tinc moltes ganes de tornar al terreny de joc, encara que hi ha diverses coses que he de fer primer per poder-ho tornar al 100%. Sobretot físicament parlant, haurem de fer les coses en ordre.

Vaig a fer abdominals, nedar, anar en bicicleta, córrer i després tornaré a la terra poc a poc. No he de donar pressa. jo tinc l'objectiu de tornar per la P2 de Bordeus, a casa, al meu país, però Pararé atenció al meu cos.

Alguna idea de parella per al seu retorn?

Trobar parella no només és complicat quan fas una pausa, fins i tot quan jugues, És difícil. Quan hi ha un canvi entre les estrenes mundials, inevitablement es crea un "efecte dòmino” a les parelles darrere.

He optat per no buscar el moment, per veure què passa en els primers tornejos. I després, també veure com em sento. Per tant, abans de començar a buscar una nova parella, Vaig a centrar-me en mi mateix les primeres setmanes.

Una nova associació amb Alix Collombon?

Vaig veure que l'Alix i la Jess [Ginier] jugaran junts en un torneig. Farem el mateix l'Alix i jo? No és impossible que tornem a jugar junts, però no crec que passi a Bordeus. Ella té el seu projecte amb Julieta Bidahorria i espero per ella que la cosa vagi bé i que aquesta associació duri el màxim temps possible.

Jugar amb un jugador francès no forma part dels meus plans, tinc 2/3 idees de jugadors espanyols però res està en pedra. Hi ha tants canvis, tantes sorpreses, que no s'arregla res.

Léa Godallier colombó

Dos jugadors amb una gran diferència a la classificació, una opinió?

Em sembla genial que sigui possible una associació entre dues persones que tenen una gran diferència de punts. Aquests segueixen sent casos especials...

Allà, l'Alix jugarà amb la Jess que té poca experiència en comparació amb ella. D'altra banda, sabem que la Julieta encara no està al 100% preparada, així que per evitar perdre un torneig, Jo hauria fet el mateix que l'Alix. Hauria escollit algú que conec de memòria i amb qui em porto molt bé.

Crec que és una bona opció, si és un "un tret“. Així que sí, en certa manera, le padel és un esport a part. Aquest és el costat bo de padel per permetre una associació entre dos jugadors que tenen una diferència tan gran de punts: pots guanyar experiència al costat d'una noia que en tingui molta.

Les seves ambicions per al 2024

Realment no tinc cap ambició pel que fa a la classificació. El meu objectiu serà realment tornar-hi 100% a nivell físic i troba un projecte estable amb un altre jugador. A partir d'aquí, em puc marcar un objectiu.

No em poso límits. Aquest any jugaré mitja temporada, així que agafaré el que hi hagi per agafar.

El meu programa, de Bordeus, serà seguir el calendari clàssic, al qual afegiré alguns FIP per tornar al ritme, sobretot al principi!

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.

etiquetes