La Copa Internacional de Clubs Padel El 2024 ja està passant. Associació Europea de Clubs de Futbol Padel aprofitat per entrevistar-se Jean-Luc Vorbe, el gerent del Pétionville Club Port-au-Prince a Haití.

França, Haití, Tahití i Màlaga

“Vaig venir a Màlaga seguint els consells del meu company tahitià Guillaume Baigts de Papeete, que va participar en cinc campionats del món a padel. Això amb l'objectiu de submergir-me en el món de padel. Em vaig incorporar a l'acadèmia de José Solano al club Inacua de Màlaga per conèixer els secrets de padel competició.

No jugo padel només durant 2 anys. Però tinc una formació de tennis d'alt nivell. De fet, he participat en competicions internacionals durant 10 anys, inclosa la Copa Davis del meu país, Haití. Vaig haver d'abandonar l'alta competència per fer els meus estudis superiors a França. Visc part de l'any a Haití on tinc la meva vida professional, i l'altra meitat a Tahití, país de la meva dona i els nostres fills. És a Tahití on entreno diverses vegades al dia al club Phénix del president Alain Siu”.

Aprèn a avançar el club i el club a Haití

"Vam construir un club a Pétionville, Port-au-Prince, amb 5 pistes padel i 300 membres, tots jugadors àvids. Encara que tot s'hagi de fer pel que fa a la docència i la formació per a la competició, aquest és el motiu de la meva vinguda a Màlaga. Estem molt segurs del progrés de la padel al nostre club.

Amb José Solano i els seus entrenadors, vaig intentar transposar els meus entrenaments de tennis amb els de l'acadèmia Solano: tenir una condició física perfecta que em permetés, amb els meus 195 centímetres, poder moure'm ràpidament, encara més a padel que al tennis, escoltar, repetir cada exercici com si estigués en un partit, fent vídeos i, gràcies a l'AECP, poder jugar partits contra Pierre, Pascal, jugadors espanyols al final del dia”.

Jean-Luc Vorbe

Pétionville d'Haití a la Copa Internacional de Clubs Padel 2024

“Pétionville d'Haití presentarà una selecció de 4 jugadors i 2 jugadors durant la propera edició de la Copa Internacional de Clubs de Padel, i la nostra delegació comptarà amb acompanyants. Vaig poder adonar-me de l'interès del nostre club i dels nostres jugadors per estar representats, però també dels directius que es podran beneficiar de l'assessorament de l'AECP i de les relacions amb la resta de clubs dels 5 continents. Haití defensarà els seus colors com Phoenix Club de Tahití, que es pren molt seriosament la seva selecció. No puc esperar per tornar amb tots els nostres amics.

I després donarem la benvinguda a una delegació de l'AECP a Papeete el proper mes de març per a la promoció de la Copa Internacional de Clubs. Padel".


Informació de l'edició 2024:
europadelcup.com
contacte @ aecp-padel.eu

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.