Fa uns dies es va celebrar la segona P2000 de l'any dins del mític club de Padel du Mas, a Perpinyà. Al mateix temps, el primer Obre P500 U18 s'organitzava amb l'objectiu de reunir els joves talents de la pala i permetre'ls fregar amb els millors jugadors francesos.

Durant aquests dos dies de torneig hem pogut veure uns molt bons partits.

A les dames

És la parella Julie Ferrara et Thais Baulard-Panichi que va guanyar la final contra Margo Andrieu et Lisa Leroy. El tercer lloc va ser per Kimy Barla et Julie Miot.

En nois

En els nois, els caps de sèrie 1 i 2 es van trobar a la final i és la parella Yoan Boronad/Timeo Fonteny contra qui va guanyar aquest torneig François Rajnic et Nathan Courrin. Les Valenciennes Baptiste Delbove et Eliot Alglave va acabar a l'últim graó del podi.

Aquest primer torneig va ser un autèntic èxit per al club de Padel du Mas que va reeixir en la seva aposta i que va veure un bon nombre de participants recórrer diversos centenars de quilòmetres per poder participar a la competició.

Menció especial a Alain Henry i Dominique Campana per l'organització i gestió del torneig, sense oblidar per descomptat el FFT.