El Mas ha acollit aquest cap de setmana la 10a etapa de la Padel Infinity Tour organitzat per Clément Arico. El Padel El Club du Mas de Perpinyà s'ha convertit en una parada imprescindible al circuit, i fins i tot al circuit padel Francès. Tornem a aquest gran pas.

Mentre que el nord estava inundat de pluja, el sud estava igualment humit però amb sol ... cosa que, òbviament, a la regió és més aviat un hàbit, especialment en aquesta època de l'any.

Van competir 63 parelles de tota França i fins i tot d’Espanya. Aquesta és la parella espanyola  José Luis Lara Salines (Jugador que es classifica regularment per a les etapes de la World Padel Tour) I Chema calvo que finalment va guanyar la prova masculina contra la Advanced Masculine Gilles David et Cedric Biegel, 6/3/6/2.

Els espanyols ja havien fet mal a la ronda anterior eliminant Laurent Boulade et Pier Gauthier al Super tie break (6/4 1/6 10-8). La puntuació mostra que la parella francesa que pretén provar-se en una etapa de la World Padel Tour no està tan lluny per a les fases de classificació.

L’altra semifinal també va ser molt, molt a prop, des de llavors Gille David i Cédric Biegel va aconseguir sortir Alain henry et Emmanuel Tecles també al Super Tie break 7/6 6/7 10-5.

El femení va ser guanyat per Laura Clergue et Audrey Casanova Padel Davant de Carine Vidal et Línia Padel 6/2 6/4 en una final molt disputada. Ens sentim els campions de França a punt per lluitar aquest cap de setmana per les classificacions dels campionats del món de padel als Països Baixos.

El mixt va ser guanyat per Jean Pascal Pellicer et Emmelien Lambregts Davant de Regis Malla et Carine Vidal.

El masculí intermedi va ser guanyat per Yann Loupetis i germà Cédric Davant de  Frederic Aurel Cermeno et Julien prats.

La iniciació masculina va veure la victòria de Arnaud Morales et Samuel Quiquant Davant de Geoffrey robeau et Boris Bandini. I la 6a categoria, la iniciació mixta, va veure la victòria de Favel marina et Bruno Chimchi contre Arnaud Morales i Aurelie Morales !

L’11a Etapa tindrà lloc el 2-3 de juliol a Castres Occitan Padel, les inscripcions estan obertes ara.