Padel Arena, el famós club de Rouen va oferir aquest cap de setmana una competició molt agradable padel : “EURO PADEL ARENA ”.

Thomas i Jérémy guanyen la primera edició

El torneig estava format per 16 equips. Cada equip representava una nació europea.
S'ha implementat el format de 4 grups de 4 equips en 9 jocs guanyadors amb l'anunci sense anuncis. Les fases finals es van oferir en 2 sets guanyadors.

Victòria final de Thomas i Jérémy (Portugal) per 7-5 i 6-1 sobre Matthieu Abautret i Kevin (Itàlia).

Centreu-vos en el club

El club es va fundar l'octubre del 2014. 20 mesos després, el club compta amb 150 socis i més de 2000 jugadors diferents acudeixen al club.
Padel Arena té previst posar un tercer camp de padel fora de l’any vinent per continuar el seu desenvolupament.
El club padel ja ha substituït una d’aquestes pistes de bàdminton per un nadó padel i un solo padel. 'Aquests 2 camps de padel addicionals eren opcions encertades“Explica François Preterre, codirector del club.
Persegueix: "Vam tocar les parelles, els esquaixers i els tennistes. Alguns jugadors prefereixen la sorpresa en solitari pel seu cardio ”.

Un bonic futur

Padel Arena oferirà dues grans competicions en les properes setmanes i mesos:
=> El campionat de Normandia que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol, que es classificarà per a les fases interregionals del campionat francès de padel.
=> L'etapa nacional Padel Copa l’11 de setembre.