El 1r campionat de lliga PADEL El 2017 va tenir lloc a Xampany i es va celebrar a ADNSPORTS a Chalons en Champagne. Al final, LEVEQUE i FAZILLEAU es van convertir en els campions de Champagne.

Els resultats :

½ final:

Samuel LEPRETRE (TC St Memmie) / Christophe MASSON (TC St Memmie) vs Charles GILLES (TC Géo André) / Max RAULIN (TC Rivière de Corps): 6/2 7/6

Benjamin LEVEQUE (TC St Memmie) / Corentin FAZILLEAU (TC St Memmie) vs Didier TUDES (Rosières OS) / Tony BABLIN (TC Creney): 6/0 6/0

Final:

Benjamin LEVEQUE (TC St Memmie) / Corentin FAZILLEAU (TC St Memmie) vs Samuel LEPRETRE (TC St Memmie) / Christophe MASSON (TC St Memmie): 7/5 7/5

Foto : Benjamin LEVEQUE i Corentin FAZILLEAU, guanyadors

3e lloc

Charles GILLES (TC Géo André) / Max RAULIN (TC Rivière de Corps) vs Didier TUDES (Rosières OS) / Tony BABLIN (TC Creney): 6/7 7/6 10/7

Els dos equips finalistes estan classificats per representar Champagne els dies 9 i 10 de setembre durant la fase d’interliga de classificació per als Campionats de França.