le Padel El Club des Ulis va oferir el seu Open el cap de setmana passat.
Dissabte, 4 equips van poder jugar sota el “sol” de Les Ulis a la categoria intermèdia. Els 2 primers classificats per a la categoria avançada. El torneig avançat que es degué celebrar a Bois d'Arcy a causa de les molt males condicions meteorològiques (diluvi !!) va comptar, per tant, amb 8 equips. Els caps de les sèries AMIOT-MAIGRET, VEBER-LAVATINE, LE PANSE-GIMENEZ, es van trobar a l’última plaça amb nouvinguts, amb llicència al club d’Ulis (TAUVEL-BARRIER).

La final va enfrontar a la parella acabada de formar per a aquest torneig AMIOT-MAIGRET contra els ja famosos LE PANSE i GIMENEZ. Després d’un partit a les dues bandes en el decisiu súper partit, AMIOT-MAIGRET va acabar guanyant amb el marcador de 4/6 6/3 1/0 (10).