Centra't en Lorie Pelan, jugadora de la Top 50 francesa que, malgrat el seu handicap, el de tenir "una mà menys" per fer servir les seves pròpies paraules, és capaç de jugar amb jugadors sans. I fes-ho bé! Va parlar amb Franck Binisti durant el P2000 a Estrasburg.

Top 25 objectiu

“Vaig néixer amb aginesi de la mà, em van fer un trasplantament quan era petit per poder utilitzar la mà com a alicates.

Però l'empelt s'ha hagut d'extirpar arran d'una mà trencada que vaig patir mentre trencava una baralla en una escola i des de llavors no he pogut fer servir la mà. M'he operat aquest estiu i com que ja no podia jugar tornejos de tennis, vaig començar padel, i ara no vull tornar a competir al tennis. Com que sóc bastant competitiu i el padel Realment no està gens malament, és un esport agradable, em vaig dir "va'm"! Ara l'objectiu és entrar al Top 25".

Smash-Lorie-Pelan-2023-padel- Francès

Una mà que val tres

“No hi ha cap problema per a les volees de dret, però les volees de revés són més complicades. Així que amb la meva parella fem el que podem perquè no em facin caure pel revés".

"Crec que és més una fortalesa que qualsevol altra cosa. El fet que hi hagi gent com jo una mica diferent, crec que és bo per a tothom. Avui no hi ha cap diferència: la gent juga contra mi com si jugués contra una persona normal. Em dic que tinc una mà, però val tres!”.

Una història inspiradora

“Estaré en un programa sobre la discapacitat i padel. Es filmarà al TC Bandol”.

"He escrit el meu llibre des de la meva operació, i es publicarà a principis de gener".

Mira l'entrevista sencera a continuació:

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !