Louise Bahurel encara està a l'escola secundària, però ja és una de les joves aspirants de la padel francès. Campiona de França júnior, en surt semifinal al Campionat de França Sènior 2023 amb Mélissa Martin. Ens trobem amb ella per parlar de diversos temes d'actualitat.

"Mélissa Martin és super positiva"

"Em va fer molt feliç quan en Mel em va trucar. Sempre és agradable rebre un missatge d'un jugador de la selecció de França. Em va preguntar si volia canviar de bàndol i feia temps que jugava a l'esquerra, així que no volia canviar. Al final, va acceptar moure's cap a la dreta, em va semblar molt agradable".

"És genial i molt positiva. Mai em vaig sentir sota pressió. Avui la nostra parella ha evolucionat, ens coneixem molt millor. Hem quedat tercers al Campionat de França haver fet molt bons partits, és molt positiu”.

Melissa Martin i Louise Bahurel

"No tinc por de jugar amb un jugador més experimentat"

“Sempre he jugat amb jugadors amb més experiència que jo. Vaig començar amb Camille Martinet, després amb Alisson Carré... Així que hi estic acostumat. Realment no tinc por d'això, al contrari. Estic aquí per jugar, amb qui sigui".

“Quan vaig començar amb la Melissa, no tenia cap pressió especial, a part de fer funcionar la parella. Hi havia algunes incerteses, com que no ens coneixíem gens, ella va canviar de bàndol... Al final, vam evolucionar molt".

"Juguem quan podem"

“M'entreno com puc amb l'horari que tinc. Estic al darrer any, sense calendari, així que no tinc gaire temps. A la muntanya, el temps també pot ser un problema, encara no tenim pistes cobertes a Annecy, així que juguem quan podem”.

“Entreno els dilluns i dimecres a Annecy amb Philipe Lucca, el meu antic entrenador de tennis. El conec des de fa anys, es va convertir en entrenador de padel quan vaig començar a jugar. Aquests dos dies, toco amb dos joves d'Annecy, Basile Baud i Alexis Poireau-Dauvier. Tenim l'avantatge de poder treballar el col·lectiu i la tàctica. També tinc entrenament dijous a Lió amb Francois Authier. Treballem més la repetició i la tècnica”.

“Treballem en tot. Encara faig alguns errors tàctics. Físicament, encara he de millorar. És complicat perquè requereix temps, que no necessàriament tinc. Tècnicament, sempre es pot millorar. Treballem especialment l'agressivitat, perquè tinc problemes als partits.

També fa temps que tinc un entrenador mental que veig quan puc. Intentem treballar en tots els àmbits”.

"M'agrada utilitzar Windows"

“Diria que la meva força és la meva mania, la meva ràbia. M'expresso molt al terreny de joc, sempre estic molt content de jugar. Tinc una mentalitat guanyadora.

Bahurel crit de ràbia 2023 padel

En el joc, m'encanta la defensa. M'agrada utilitzar finestres i rebots. Encara que sembli bastant paradoxal per a un jugador d'esquerres, crec que és un dels meus punts forts".

"Tinc problemes per ser agressiu"

"Tinc problemes per projectar-me cap endavant i ser agressiu. Tinc la desafortunada tendència a esperar que s'aclareixi el punt".

"Físicament podria ser molt millor, crec que és un dels meus errors més grans. Intento anar a córrer o fer entrenament físic quan tinc temps, però és rar. És bastant esgotador entre classes, pràctiques i tornejos".

"Es just padel"

“Quan els partits són una mica estressants, intento recordar-me que és just padel. Recordo els partits en què encara era un desfavorit i jugava sense pressió. Intento tornar a un estat d'ànim de tocar sense necessàriament actuar, sinó només divertir-me. És només un esport i he d'estar relaxat. Normalment funciona i jugo millor.

Els seus jugadors preferits?

"M'encanta Bea Gonzalez. La trobo super creativa, ho sap fer tot. Ella té tot el que necessites. Fins i tot fora del camp, es veu molt agradable i relaxada. Crec que destaca una mica".

Revés de Bea Gonzalez Roma 2023

“De manera força contradictòria, estimo Marta Ortega. M'encanta la seva hiperdisciplina. És una llàstima que ells i la Bea s'hagin separat...

El següent a Espanya?

“Per sobre de tot, vull obtenir el batxillerat, amb una distinció encara seria millor. És important per a mi i els meus pares. “

“Llavors, l'objectiu per a l'any vinent seria anar a Espanya i posar-me de ple padel. Juga una estona i mira què passa. Encara hi estic pensant, però penso en fer estudis potser alhora, encara que triguin una mica més. Seria seguretat. En un projecte com aquest poden passar moltes coses. En qualsevol cas, vull llançar-me a la padel ! "

Amance Redondy

Fes-te fan de padel, tinc la intenció de mantenir-vos al dia de totes les novetats padel ! Ens veiem aviat a les pistes!