Ludovic Cancel rememora el seu inici de temporada, els seus objectius, els canvis de socis i el seu proper programa per a la resta de temporada.

No és un inici de temporada ideal

“Fa gairebé un any que no em molesta una mala tendinitis al genoll i ara estic bastant content perquè està molt millor, he pogut reprendre l'entrenament físic. Torno a la pista i recupero forces.

Estic una mica barrejat amb aquest inici de temporada perquè havia de jugar amb Arthur Hugounenq i surto molt decebut amb aquesta associació, crec que va preferir jugar-hi Pierre-Vincent

Durant la resta de la temporada, estaré associat Benjamin Grue, un jugador amb qui vaig compartir pista des de fa gairebé dos anys. Estic molt content amb aquesta futura associació, crec que tots dos serem molt competitius i no puc esperar a veure què passarà durant la resta de la temporada”.  

La seva opinió sobre la parella canvia

"Crec que canviar de parella regularment afegeix dificultats. Des de l'any passat he canviat molt de companys, em vaig moure entre la banda dreta i l'esquerra i al meu entendre acabem sent menys competitius al final.

Estic en la mentalitat de tenir una parella permanent, i això és bo perquè Benjamin també està en aquesta mentalitat. Al final, com més connectem amb un soci, més automatismes creem i millor som. Quan canvies de parella tot el temps, és una mica més complicat".

Ludovic Cancel

Àrees de millora 

“Les meves àrees de millora pel que fa al joc, diria que és guanyar en explosivitat per poder arribar molt ràpid a la xarxa. Sóc un jugador força constant, faig pocs errors, però de vegades guanyar explosivitat em permetria guanyar uns metres per punxador no més volees.

Aleshores m'agradaria millorar el meu smash final perquè encara sóc bastant ofensiu, però ara cada cop hi ha més jugadors que peguen molt fort, des de molt lluny, i aquest és una mica menys el meu estil de joc.

Però en general intento treballar una mica tot, per ser més precisos en zones de joc, zones de defensa. I en la fase de defensa, m'agradaria poder gestionar millor les petites pilotes als meus peus que de vegades em plantegen un problema".

Encadena els FIP

“Ara que el meu genoll està millor, puc tornar a entrenar, tornaré a ser més competitiu i reprendre la temporada FIP, que jugaré amb Benjamin Grué, en funció de la seva disponibilitat. 

Vull donar les gràcies Oxdog per la seva confiança continuada, així com el meu club de Perpinyà i el meu entrenador Alain Henry, pel seu valuós suport".

Trobem Ludovic Cancel i Benjamin Grué a Dubai aquesta setmana!

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.

etiquetes