Le Padel du Mas va organitzar el seu obert de primavera el cap de setmana passat (obert black crown). Després de la pluja que va alterar una mica els plans, els homes de la categoria 2 es van canviar mentre que els homes i les dones de la categoria 1 van poder acabar.

Com és habitual, el famós club de Perpinyà va oferir un alt nivell amb parelles perilloses procedents directament de la lliga de Provença.

Però aquí està, durant aquest torneig de padel, el club Mas havia portat formidables parelles de Catalunya.

En homes, la parella argentina PEREZ / VIDELA guanya contra la parella francesa BOULADE / GAUTHIER 6/2 7/5. Els argentins van demostrar tocar la pilota i variar el ritme. Els dos jugadors classificats –15 al tennis no van perdre cap set durant tot el torneig, cosa que va fer triomfar el joc d’atac. El tercer lloc correspon a la parella CARITE / PELLICER que guanya guanyant dos punts de partit contra NICOL / TELLIER.

Entre les noies, els favorits CLERGUE / CASANOVA asseguraven, tot i els bons equips que els dificultaven la vida. Però el seu sentit tàctic, els seus patrons de joc i la seva experiència els permeten guanyar a la final contra la parella de Niça DAMIANO / BERARD

El tercer lloc serà per a la parella MEITES / VO contra la sorprenent parella TRILLES / VIDAL.

La cita es fa per al proper torneig, l’INFINITY TOUR, els dies 07 i 08 de maig, i per al gran torneig d’estiu del juliol (9 i 10).