Amb 33 anys, Marianne Vandaele, ex número 3 de França i seleccionada 3 vegades per l'equip francès, llança un nou repte: una carrera internacional en el món de padel.

La seva carrera, marcada per una transició del tennis a padel i ràpid ascens de l'esport, és una història de passió, determinació i adaptació.

Marianne Vandaele ara està preparada per anar més enllà. Ens parla dels seus inicis i de les seves ambicions per a la temporada 2024.

Una transició del tennis a padel

“Vaig descobrir el padel hi ha 7 anys. Abans d'això, jo era un Jugador de tennis apassionada, que em va portar naturalment cap a padel. La meva introducció a padel es va fer durant una sessió introductòria durant la meva formació per al diploma estatal de tennis en 2015.

Ràpidament, vaig aprofitar l'oportunitat per jugar Tolosa Padel Club (TPC), tan bon punt s'obre. Avui, amb llicència Bandol TC, estic orgullós del meu viatge, d'haver arribat al rang de Francès número 3 i haver estat seleccionat tres vegades per a la selecció francesa".

Barcelona, ​​una recerca personal

Recentment, vaig prendre la decisió traslladar-se a Barcelona. Aquesta decisió no només va ser motivada per la voluntat de canviar de ciutat. És una recerca personal per veure fins on podria arribar padel. sento que Encara no he assolit tot el meu potencial et No vull tenir cap penediment.

Aquest moviment representa una aventura emocionant per a mi i una oportunitat de competir al millor nivell internacional.

MARIANNE VANDAELE
Crèdit StudioGachette

Conciliar el paper a la FTT i la carrera com a jugador

Fes malabars entre el meu paper a la Federació Francesa de Tennis (FFT) et la meva carrera de jugador és un repte que afronto amb il·lusió. El meu pla és gestionar el meu temps de manera eficaç entrenant al matí i treballant a la tarda.

Crec fermament que aquesta doble responsabilitat enriquirà la meva experiència i em donarà una perspectiva única en el món de padel.

Projectes i ambicions

Tinc la intenció de començar la meva carrera internacional participant a la Tour FIP. Als 33, Veig la meva edat com un actiu. Mai he estat en millor forma que avui. Amb l'experiència i maduresa que he adquirit, Em sento preparat per assumir els reptes del circuit internacional.

Estic convençut que la meva profunda comprensió les meves habilitats i el meu estil de joc em posicionen idealment per a aquesta nova etapa.

De moment, Encara no he triat parella per a la temporada internacional. Tinc previst formar-me a diferents acadèmies de Barcelona, ​​on puc conèixer altres jugadors. Jo crec que el sensació i compatibilitat són essencials per formar un equip fort i harmoniós.

Aquesta temporada m'he marcat l'objectiu passa'mde aprofitar al màxim cada moment i donar el millor de mi mateix en cada torneig. Aspiro a aconseguir el rànquing més alt possible, tot posant èmfasi en la diversió i la realització personal.

Per aquesta nova aventura, estic a cerca de patrocinadors per donar suport al meu projecte Padel per al Temporada 2024. Si estàs interessat en donar suport al meu viatge o aprendre més sobre el meu projecte, no dubtis en contactar amb mi per correu electrònic a vandaele.marianne@gmail.com o a través del meu xarxes socials.

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.