Momo Gonzalez / Jaime Muñoz i Lucia Martinez / Ana Fernandez de Osso van guanyar respectivament l'Andalusia ABS 6 homes i dones que va tenir lloc aquest cap de setmana a Jaén.

Aquest cap de setmana es va celebrar a Jaén un torneig del circuit andalús, un ABS 6, una de les categories més altes d'Espanya. Molts jugadors de la World Padel Tour eren presents.

Entre les dones hi havia jugadores molt ben classificades, Lucia Martínez a la teva ment. El jugador patrocinat per Cartri, 26 a World Padel Tour, es va associar amb Ana Fernández de Osso, 51è. Van guanyar a la final contra dues jugadores que sovint veiem a les previs de torneigs WPT: Andreina de Los Santos (52 WPT) i Julia Polo (54 WPT).

En els homes ho són Jerónimo González (36 WPT) i Jaime Muñoz (153 WPT) qui va guanyar el torneig, dominant en els últims dos jugadors que generalment molestaven les previs de la World Padel Tour : Javi Perez (87 WPT) i Mario del Castillo (74 WPT).

Com podeu veure, les màscares eren imprescindibles durant l’entrega de premis.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !