A la darrera etapa del My Padel Gira 2017 a Padel El centre de Lió, els caps de padel Els francesos han tornat a atacar.

Basiten Blanqué i Johan Bergeron van fer una ronda clara en aquesta competició que va reunir parelles franceses molt boniques, incloses les parelles Lopes / Authier, Ferrandez / Haziza, Boissé / Maigret, Tison / Morillon i Corbelli / Pequery.

Els campions francesos de padel en el títol no han deixat cap conjunt als seus oponents. Pitjor encara, mai no s’han preocupat en aquesta competició.

És Jérôme Bécasset, el president de Padel Club de Lió que en parla millor: “Avui, el parell Bergeron / Blanqué està realment a la primera posició a França. Si no tenim un Ritz / Scatena (vicecampió de França de França) padel 2017) en plena forma, el nostre número 1 francès sobrevolarà les competicions franceses ».

"La seva formació seriosa i constant a Espanya repercuteix en els resultats francesos. Ara esperem que sigui a Espanya que puguin alliberar-se i mostrar tot el que tenen a la venda ”.

Però vés amb compte, aquest avantatge sobre els altres principals parells francesos tampoc és tan ampli. Una mica de desconcentració, un 200% d’oponents, els vents de cap i les coses es poden posar difícils. Ho hem vist recentment al National Padel Copa (Bergeron / Blanqué va derrotar a la final contra Ritz / Scatena).

Majdoubi / River va fins al final

Entre les dones, Nada Majdoubi i Anaïse Rivière van guanyar l’etapa femenina del My Padel Recorregut organitzat a Padel Club de Lió. També van ser favorits de la taula i van aconseguir arribar al final malgrat la competició i la pèrdua del primer set a la final contra el Lecocq / Meites.

Però després d’una complicada sortida de la parella Majdoubi / Rivière, hi va haver sanció en els dos conjunts següents. (4/6 6/1 6/2)

Una gran competició per a aquests dos jugadors que pugen, que pugen ...

Dirigiu-vos a les fases finals de My Padel Gira 2017

El circuit d 'elit de padel Francès, el meu Padel Recorregut per Babolat - FFT ofereix grans serveis des del seu llançament amb un gran equip format per Alexis Salles i Laurent Imbert.

També ens expliquen que " les fases finals que tindran lloc a Tolosa Padel Club en dues setmanes reunirà les millors parelles franceses amb el programa de personalitats, una exhibició, en definitiva, un cap de setmana boig! »

Dirigeix-te al gran Mestre del meu Padel Tour 2017 que promet ser grandiós.