Durant aquest primer dia del tercer esdeveniment de la temporada del circuit professional a Alacant, vam passar per totes les emocions. Al final d'aquesta jornada, és sobretot la victòria excepcional de la nostra parella francesa Moreau / Bergeron al circuit professional ... Una primera associació al WPT i una final de preprevies al menú!

3 de 4 a la primera ronda

Durant els partits del matí, 3 francesos de cada 4 es van classificar per a la 2a ronda de la previsualització.

Jérémy Scatena, Bastien Blanqué i la parella Johan Bergeron / Maxime Moreau van superar aquest primer obstacle.

Només Robin Haziza va perdre a la primera ronda contra adversaris molt sòlids, inclòs Aitor Garcia, un jugador conegut a França pel seu formidable estil de joc.

La tarda va veure les derrotes de Jérémy Scatena i Bastien Blanqué.

Torneig decebedor per a Jérémy després de dos primers tornejos molt satisfactoris.

Derrota de Bastien Blanqué, associat amb un jove espanyol en el marcador de 6/3 6/3. Un marcador que no reflecteix necessàriament la qualitat del partit aconseguit amb notablement 2 partits a 0/40 i 15/40 a l’inici del segon set no convertits.

Una organització molt criticada

El dia avança i la pluja cau cada cop amb més força a Alacant.

És el moment en què l’organització es torna cada vegada més caòtica.

El segon partit del dia de Johan Bergeron i Max Moreau està previst a les 2 hores. A causa d’un retard molt gran, l’organització decideix traslladar el partit a un altre club situat a 19 minuts.

Alacant, víctima de fortes inundacions aquesta setmana, el 2n club està ... inundat!

Torna al club original!

A les 21 del vespre, el partit està a punt de començar ... L’únic problema és que les inundacions fan que el terreny sigui perillós, fins i tot a l’interior on caigui aigua del terrat. Per tant, els oponents es neguen a jugar a la pista N ° 5. Haurem d’esperar una hora més perquè el tribunal núm. 2 esdevingui lliure.

Bergeron / Moreau, a la ment!

Inici del partit a les 22:30 h. Un primer set va dominar fins a 5/3 per la parella 100% francesa abans d’anar a 4 partits molt mitjans ... derrotar 7/5 al primer set.

Els francesos es queden i finalment guanyen els següents 2 sets el 7/5 el 7/6.

1 h, final del partit!

Una victòria que permetrà a Johan Bergeron i Max Moreau jugar una tercera ronda per a una possible classificació.

Aquesta victòria és encara més important per a Johan Bergeron, ja que el sorteig li havia reservat l'equip contra el qual havia perdut durant els dos primers torneigs. Tan bona venjança per ell!

Demà jugaran el seu tercer partit a les 3 del matí contra el cap de sèrie número 11 de les pre-classificacions. Complicat però factible per al nostre parell masculí 6% francès.

Tornem a una entrevista que data una mica i on havíem fet la pregunta d’una possible associació ... El destí els va reunir a Espanya. Temporal?

Jonathan uzan

Especialista en World Padel Tour, Jonathan gestiona la pàgina de Facebook de WPT PADEL.
La seva missió: fer vibrar amb les novetats dels extraterrestres del circuit professional!