Durant molts mesos, Nicolas Rouanet fa notícia amb els seus molt bons resultats en diferents tornejos a França. 17e Jugador francès, sorprèn pel seu nivell. Últim resultat destacat : la seva victòria al P1500 a Padel Campus Arena, amb Norman Sánchez. Aquesta setmana, el jove jugador de 27 anys es va presentar a les qualificacions FIP Rise a Bourg-en-Bresse, encara amb Norman. L'oportunitat per a ell de mirar enrere la seva carrera que va començar... fa només un any i mig !

Un inici molt recent

Vaig començar el padel al març de 2022 al meu club de tennis. Tornava dels Estats Units on em vaig quedar set anys per a la meva carrera universitària de tennis. Després vaig entrenar durant dos anys i mig.

Vaig començar els tornejos de seguida, començant amb un P100 i uns quants P250 amb amics del meu club de tennis. Ràpidament em vaig adonar que tenia un nivell bàsic que em permetia veure una mica més alt. Va ser una mica més tard el 2022 que vaig tenir un petit avenç a P500.

Nicolas Rouanet

L'inici dels resultats

Crec que d'aquí a quatre mesos Havia guanyat 13 P500. Per tant, em vaig acostar als 100 millors francesos a finals del 2022.

Va ser el gener de 2023 que vaig començar el P1000 i les categories anteriors. Tot va anar bastant ràpid perquè vaig quedar fora dels 100 primers al gener i ara estic entre els 20 primers. La temporada ha estat més que positiva amb tres victòries en P1000, una victòria en P1500 i dues semifinals en P2000.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.