El diumenge 28 de juny, la Lliga de Flandes va organitzar el primer campionat regional a Padel Actitud cap a Lesquin. Per primera vegada, van respondre 18 equips de dobles, inclosos 4 dobles femenins.

I els qualificats són ...

En dones, els quatre equips s’enfrontaven en una piscina. Per a alguns, va ser un descobriment i una iniciació a l'activitat, per a altres, una autèntica revelació. La parella S.SANNELLI i O.KIK van sortir victorioses de la piscina.

Per als homes, el matí estava reservat a les gallines i la tarda donava pas als partits de classificació. Al final dels partits de grup, vuit equips es van classificar per als quarts de final. La final va enfrontar els parells J.ROMANOWSKI / T.DULION (TSBV) i P.DESTOMBES (TC Carvin) / S.FIEVET (TSBV).

El duo J.ROMANOWSKI / T.DULION és el que triomfa.

Per tant, els dos equips guanyadors estan classificats per a les interregions, els dies 26 i 27 de setembre.

El 2016, la lliga ja té prevista l’organització de diversos campionats departamentals amb una gran final regional.

[intense_content_box title = "Resultats de la fase regional" background = "# 00b5b2" icon_color = "# d110b1" animació = "flash" border_size = "2px" border_color = "info" border_style = "groove"]

Taula femenina :
1r: OCEANE KIK (TSBV) i SYLVIA SANNELLI (TSBV)
2n: CORALIE BROUCHE / MARIE ZAREMBA (TC LILLOIS)
3r: MARGAUX HUIYSENTRUYT / MARIE CHARLOTTE HUYSENTRUYT (TCSO)

Taula masculina :
1r: JOHAN ROMANOWSKI (TSBV) i THOMAS DULION (TSBV)
2n: PIERRE DESTOMBES (TC CARVIN) i SEBASTIEN FIEVET (TSBV)
3r: JEREMY PLISSON (FOS) i MAXIME LECOMTE (RC ROUBAIX)
4t: JONATHAN SALETA (TC TRITH SAINT LEGER) i ANTOINE TANFIN (TC TRITH SAINT LEGER) [/ intense_content_box]

Una valoració provisional de la lliga

Segons la Lliga de Flandes, actualment hi ha uns deu clubs interessats a fer un padel però només "5/6 clubs el podrien construir per al 2016".

La subvenció encara no s’ha utilitzat, però s’ha enviat un paquet de subvenció a tots els clubs interessats.

Els dos clubs privats Padel Actitud i Padel La sensació s’ha potenciat. Per tant, poden jugar torneigs i acomiadar els membres.

La lliga també es va presentar a les interregions de setembre.