Aquest cap de setmana van tenir lloc tres torneigs a Sète Padel Club. Un P1000 masculí, un P500 femení i un P100 Mixt, que va tenir lloc als 6 terrenys del club.

Un torneig trifecta amb més de 150 participants durant el cap de setmana que van oferir grans partits al llarg d’aquests 3 dies.

Resultat de la trilogia del torneig Sète Padel Club

A la prova principal, el P1000 masculí, la final es va oposar a quatre jugadors del Top 15 francès i finalment van ser Jérémy Scatena i François Authier els que van guanyar en tres sets contra Adrien Maigret i Yann Auradou!

El P500 Women va ser guanyat per Phaysaouphanh / Alquier contra Lambregts / Maignien, mentre que Dumenil Lary / Dugrip va guanyar el P100 Mixed contra Perilhon / Messina.

Font: Facebook Sete Padel Club :