És la primera gran sensació aquest P1500 Esprit Padel de Lió, Cyril Hanouna i Jérôme Inzerillo van quedar eliminats a la primera volta, davant un equip que va sortir de la classificació.

Aquest va ser el primer gran cartell del dia que vau poder seguir en directe al canal Padel MagTV. Derek Gerson (194) i Joshua Schbeir (139) van poder maniobrar la llavor número 16 en dos sets i només una hora. El marcador és sever al final del partit: 6/1 6/2 per a Gerson/Schbeir.

ESTADÍSTIQUES GERSON SCHBEIR HANOUNA INZERILLO

Una nova mala actuació per a Cyril Hanouna, després de la seva pèrdua a P1500 Padel Campus Arena i la seva derrota als vuitens de final al P1000 La Pommeraie de Caen. Malgrat aquesta derrota a la primera volta, Cyril Hanouna i Jérôme Inzerillo poden aconseguir 300 punts si arriben als 17º lloc.

Suficient per assegurar el lloc de l'amfitrió C100 al Top8.

Tirar Derek Gerson i Joshua Schbeir, l'aventura continua en aquest P1500 Esprit Padel. La parella que surti de les qualificacions serà oposada a la llavor número 1 d'aquest torneig: Maxime Joris i Philémon Raichman.

Podeu seguir els partits a Padel Mag TV o al canal Spirit Twitch Padel :

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.