És el final de aquest primer P500 +45, homes i dones, a Esprit Padel ! Les finals d'aquest torneig van donar el seu veredicte, després d'uns grans partits que vau poder seguir Padel MagTV.

Entre els homes, victòria de la parella número 6, Loriedo/Pecheral. Es van oposar al duet Lagloire/Laporte.

Entre les dames, es va respectar la jerarquia amb la victòria de la parella Caillet/Bouvier (TS1). Es va oposar al seu segon classificat, el segon cap de sèrie Turbelin/Lhenry.

Final masculina

La final masculina haurà durat un set. Durant el primer acte, els debats van ser força equilibrats entre els dos equips. Durant un moment, Jean-Marc Lagloire (vicecampió del món +55 anys) i Antoni Laporte van avançar en el marcador. Fins i tot ho van aconseguir una pilota per avançar 4-1 en el primer conjunt.

En una punt d'or decisius, Frédéric Loriedo i Yann Pecheral van trobar els recursos necessaris per no quedar-se enrere. Fins i tot van aconseguir tornar i prendre el lideratge en aquesta ronda, guanyant finalment el 7-5.

El segon set va ser molt més ràpid. Al núvol nou, la parella Loriedo/Pecheral segueix els partits. Jean-Marc Lagloire, poc utilitzat en els intercanvis, comet molts errors i Anthony Laporte, acorralat sota els atacs dels seus contrincants, cedeix terreny.

Victòria 7/5 6/0 per a Frédéric Loriedo i Yann Pecheral.

P500 FINAL +45 MASCULINS

Final femení

No hi havia cap foto en aquest partit. Delphine Bouvier i Sandrine Caillet van guanyar lògicament el partit contra Delphine Turbelin i Isabelle Lhenry.

Podem notar un gran nombre errors directes en aquesta reunió. Així com molts descansos. Els dos conjunts hauran estat unilaterals i el partit no s'haurà allargat.

En 50 minuts de joc, van posar Delphine Bouvier i Sandrine Caillet 6 / 3 6 / 2 a la parella Turbelin/Lhenry.

FINAL P500 +45 DAMES
Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.