El públic ha fet el viatge per donar suport als francesos aquest diumenge a les 4Padel de Colomiers, en un ambient sobreescalfat. Poc sonant al final del partit més esperat de la jornada, Blanqué / Jurado contra García / Bautista.

Laurette, de 22 anys, de Tolosa, va venir a donar suport Bastien Blanqué al WPT Human Padel obert, acompanyada de tres amics amb qui ha participat en una prova de running aquest diumenge al matí.

"Vaig venir amb els meus amics. Jugo a tennis així que padel també m'interessa. No conec tots els jugadors, però m'encanta l'esport, així que estic aquí. I aleshores vam saber que hi havia un Toulousain, així que li vam donar suport. Jugo de tant en tant padel, però amb menys freqüència que al tennis. A partir de setembre ho faré més sovint, però mantindré el tennis. »

Laurette (2a des de l'esquerra) i els seus amics són alhora aficionats a l'esport i esportistes.

Jérôme, 46 anys, jugador de Pàdel Plus Blagnac des de fa més de 15 anys. "Vaig venir a veure jugar a Bastien, perquè vaig presenciar els seus primers tirs de raqueta, ja que vaig jugar contra ell i el seu pare durant el seu primer torneig. Estic molt content d'estar aquí, de veure aquest espectacle, però estic molt decebut per Bastien. Va ser complicat, ja a l'inici, però no poder tirar per falta d'alçada del sostre, no poder recuperar les pilotes fora... Aquestes condicions de joc eren realment frustrants. Ens agrada molt el 4Padel, ens va molt bé, però per aquest nivell, és una mica de vergonya. M'hauria agradat veure aquest partit a Carcassona, on hi ha 11 metres sota el sostre.

Jérôme, de Blanhac, amb els seus fills Lino i Zoé
jérome arnoux diari

Després de 40 anys de tennis, Jérôme cau a l'olla de padel el 2018. Des d’aleshores, hi pensa cada matí mentre s’afaita ... però mai no s’afaita pala a la mà! Periodista a Alsàcia, no té cap altra ambició que compartir la seva passió amb vosaltres, ja sigui que parleu francès, italià, espanyol o anglès.