Padel Magazine - Què és el WPT? Qui són els millors jugadors? padel en el món ? Sessió actualitzada en aquest article.

Padel Magazine per tant, dedica aquest article a la temporada actual de World Padel Tour.

Aquest any hi ha 19 torneigs programats i estem a poc més de la meitat de la temporada, ja que ja s’han celebrat onze torneigs.

És interessant assenyalar que el circuit World Padel Tour no té lloc exclusivament a Espanya. 2 torneigs són realment internacionals: 1 etapa a Lisboa (Portugal) i 1 a Buenos Aires (Argentina). Esperem que les ciutats franceses es vegin afectades en un futur proper.

Tornant als torneigs i resultats, podem veure que tres parelles han aixecat el trofeu del guanyador:

[llista de comprovació] Juan Martin DIAZ i Fernando BELASTEGUIN, [/ llista de comprovació]

[llista de comprovació] Pablo LIMA i Juani MIERES [/ llista de comprovació]

[llista de verificació] i finalment l'equip sorpresa Matias DIAZ i Cristian GUTIERREZ. [/ llista de verificació]

Si tres equips han guanyat almenys un torneig de moment, és evident que Juan Martin i Fernando, número 1 mundial, es distingeixen dels seus competidors: van participar en vuit finals per 8 victòries! És durant la cinquena etapa de la temporada, a Madrid, que tastaran la derrota a la final, contra Mieres i Lima.

Parlem una mica d’aquest parell de Mieres Lima. Podem dir que són extremadament constants ja que han arribat a la fase final 9 vegades! Però, d’aquestes 9 finals, només van aconseguir guanyar 2. Un cop es va veure anteriorment a Madrid, l’altra a Santa Maria contra la parella Gutièrrez Díaz. En 6 ocasions, es van trobar a la final contra Diaz i Belasteguin i van perdre en 5 ocasions. Per tant, podem dir que aquesta és la seva mascota!

Finalment, el 3r equip, el que realment no esperàvem a aquest nivell, format per Cristian Gutiérrez i Matias Diaz. Van aconseguir pujar 4 vegades a la final i van aixecar el trofeu dues vegades.

Tornarem a aquest parell en un proper article perquè practiquen un Padel diferents dels altres equips.

Per acabar, especifiquem que un altre equip va aconseguir arribar a una final, al començament de la temporada a Càceres, que eren Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez.