Le Head Padel Open al club Pyramids va correspondre senzillament al seu primer open de padel des de la creació del seu primer camp de padel el 2008. Pommier / Merrien i Gimenez / Michel són els guanyadors d’aquest HPO.

Pomer / Merrien com a patrona

Per a aquest primer torneig, la història recordarà que entre les dones, la final va ser 100% jugadores de les Piràmides. La parella Pommier / Merrien, gran favorita abans del torneig, va mantenir el seu lloc guanyant a la final contra Renvoisé / Binisti 6/1 6/3.

Del gran Gimenez / Michel

Classificat número 1 del torneig, igual que amb les dames, Gimenez / Michel va ocupar el seu lloc en aquest torneig. i va guanyar en 2 sets (6/3 6/4) contra la parella local Rambaud / Binisti.

Una bona final, però ocasions perdudes per als locals que hauran tingut moltes pilotes per fer el servei contrari. La parella Gimenez / Michel no va donar res i va demostrar rigor en els moments de calor com en aquest darrer partit del partit on es porta per enèsima vegada el 30/0 per guanyar finalment el partit i el partit.

Tingueu en compte que la parella Gimenez / Michel representarà la lliga Val-de-Marne per als propers campionats francesos.

Les grans actuacions

Les parelles de les piràmides han demostrat que s’hauria de comptar a partir d’ara i podria començar en els pròxims torneigs durant el Nacional Padel Copa al club Bois d'Arcy el 20 de maig i al club P500 de Pecq.

La parella Azilinon / Lanouguere va arribar als seus primers quarts de final en un torneig aprovat.

Couhault / Legrand aconsegueix una molt bona actuació en arribar a les semifinals.

Gest / Renaud no gaire lluny d’aconseguir el rendiment del torneig en perdre en el súper tie-break contra el número 6 del torneig: Delorme / Lefebvre.