Intractable! Per a la seva sisena final de temporada Premier Padel, Juan Lebron i Ale Galan van jugar a un nivell excepcional.

El primer cap de sèrie era massa fort per a Lucas Bergamini i Victor Ruiz aquest diumenge. El brasiler i l'espanyol, que van treure les parelles 1, 8 i 3 del torneig, no han pogut crear una nova gesta avui a l'Allianz Cloud de Milà.

De fet, com el dia abans contra Bela i Coello, els jugadors de Mariano Amat no van deixar lloc a dubtes en aquesta trobada. En poc més d'una hora, Lebron i Galan van aconseguir el seu quart títol de la temporada al nou circuit oficial de la FIP després de Roma, París i Madrid.

Una victòria de 6/2 6/2 a la final que posa fi a una setmana de somni per a dos jugadors que no hauran perdut ni un sol set del torneig!

A partir d'ara podran descansar uns dies abans d'atacar l'última competició del 2022 per als jugadors de padel professionals: la WPT Master Final, que es juga aquest any a Barcelona!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !