Un magnífic primer dia a la Setteo Team Cup de Nox. Setteo ha implementat un sistema de partit per equips excepcional.

Una experiència única viscuda per les més de 140 persones presents al lloc per a les fases finals de la Setteo Team Cup By Nox.

Amb un clima magnífic, les primeres voltes van tenir lloc en un ambient força singular (vegeu el doble decisiu Padel Béziers contra l’Sporting Club Nantes a Rookies).

Stars i Rookies van haver de lluitar fins al final de la nit per validar les seves entrades a les semifinals de la competició.

Per acabar, la vetllada va tenir lloc al terrat de l’hotel, on tothom va poder gaudir d’una recepció de còctels seguida d’una vetllada que alguns no estaran preparats per oblidar.

Al programa del segon dia de competició, una semifinal abans de les 14 hores seguida de totes les finals i partits de classificació a la sessió nocturna.