El Cru Nacional Padel La Copa 2017 va ser excepcional amb una setmana rica padelguanyadors istísticament i bells. Aquest calvari es va assentant al llarg del temps i ofereix probablement una de les millors imatges del padel a França.

Números impressionants

200 parelles inscrites a les eliminatòries nacionals Padel Copa diumenge passat per 10 comodins que permetien als millors jugadors entrar al sorteig principal format per les millors parelles franceses.

Un nivell "cada vegada més alt i això a partir de les qualificacions. Veiem que cada vegada són més els jugadors de la Copa Nacional de Tennis que es dediquen a la padel. ”Explica Christophe Lesage, president de la Copa Nacional de Tennis.

Per a aquestes últimes etapes, que van començar dijous aquest any, 100 parelles a la sortida (senyores, senyors i mixtes) van reunir principalment els classificats de 25 etapes realitzades arreu de França.

El millor a la cita

Objectiu: recollir el títol de la 3a edició del National Padel Copa 2017.

Gairebé tot l 'equip francès de padel va estar present, tant entre homes com en dones, amb en particular els campions francesos de França padel 2017, Alix Collombon i Jessica Ginier i els campions de França de padel amb Johan Bergeron i Bastien Blanqué.

Va ser un bon entrenament per als jugadors abans del Campionat d'Europa de Barcelona Padel 2017 que tindrà lloc a Estoril d'aquí a 8 dies.

Lluites i espectacle

Al llarg de la setmana, hi va haver molts espectadors, un ambient de bogeria, el gran espectacle que van oferir els jugadors malgrat de vegades l’hora tarda dels partits.

Entre aperitius, vespres i sopars, els jugadors no es van estalviar, perquè calia mantenir el ritme!

Collombon / Ginier ocupa el seu rang

Entre les dones, els números francesos han aconseguit un curs gairebé perfecte.

A la final, va jugar contra Léa Godallier i Marianne Vandaele, una de les millors parelles franceses però que va tenir un viatge molt complicat per arribar-hi.

Al quart, igual que a les semifinals, van trigar 3 sets a guanyar Romanowski / Kik en el super tie-break i després Sorel / Casanova en 3 sets.

En el primer set d’aquesta final, els campions de França no entren en detalls guanyant per 6/1. Massa ràpid, massa regular, la primera parella francesa no deixa cap esperança per al seu oponent ...

Però ara, Godallier / Vandaele comença a llegir millor les trajectòries, Collombon / Ginier afluixa lleugerament l’adherència i el plugim apareix fins que esdevé insistent a la meitat del segon set. Però les noies, a diferència dels cavallers, decideixen continuar el seu partit.

Godallier / Vandaele aprofita aquest petit moment de vacil·lació per obrir-se i tornar al segon set.

Empeny Collombon / Ginier al tie-break. Però els números francesos estan per sobre i, per tant, guanyen aquesta final amb el resultat final de l'6 / 1/7/6.

Scatena / Ritz: FINALMENT!

Va ser dur, llarg, perillós, però els vicecampions de França de França padel El 2017 finalment manté la seva victòria sobre els campions de França 2017.

Tot i això, per guanyar, va ser necessari enderrocar el mestre del lloc des de la primera edició del Nacional Padel Copa: Bastien Blanqué, guanyador de les dues edicions anteriors.

A les semifinals, ja teníem grans partits amb Haziza / Moreau que impulsarà Bergeron / Blanqué al tercer set i la parella Morillon / Tison que es vendrà la pell molt car perdent 3/7 6/7 contra Scatena / Ritz.

La final prometia, doncs, ser explosiva entre els finalistes dels darrers campionats francesos de França padel.

Al primer set, la batalla és dura, però són els vicecampions de França els que dicten la seva llei contra la parella Bergeron / Blanqué. El primer set el guanya Jérémy Scatena - Jérémy Ritz 6/3 gràcies sobretot a un gran inici.

Al segon set, els números francesos se senten millor i es trenquen des del principi. Però el partit acaba a 2/1 15A al seu favor, ja que la pluja aturarà el partit.

A una setmana d'Europa, la parella Blanqué / Bergeron temia especialment la lesió. Però les condicions més indulgents permetran reprendre’s.

De nou al camp, la parella Blanqué / Bergeron es va reprendre com si res hagués passat i confirmés el seu descans.

A 5/3, Blanqué / Bergeron té tres vegades la possibilitat de fer un doble descans per guanyar el set. En va. Scatena / Ritz aconsegueix guanyar el seu servei en dificultats i mentalment. Els números francesos 3 s’haurien de trencar just darrere per tornar al 2 arreu. Hem de començar de nou per als campions francesos de padel mentre estaven en un punt de recuperar-se per aconseguir una tercera ronda decisiva.

Darrere, Blanqué / Bergeron acusa el cop i permet a Scatena / Ritz guanyar finalment el seu P1000 en vèncer el número u francès a la final. (6/3 7/5)

El toc franco-espanyol del nacional Padel Tassa

Entre els mixtos, el nivell va ser molt apreciat pels espectadors veient, per exemple, Alix Collombon associat a Robin Haziza. Però és la parella franco-espanyola Jorge De Benito / Christelle Plunian qui arribarà al final d’aquesta gran competició amb, en particular, molt bones actuacions al quart i després a la semifinal. Els observadors poden declarar que el seu combustible era bastant alcohòlic al vespre ... i funciona!