Durant tot el cap de setmana, ja teníem dret a un gran espectacle amb aquestes fases de pre-classificació del Montecarlo Padel Màsters que van tenir lloc a Tennis Padel Soleil a Beausoleil, club renovat amb els seus 2 magnífics padel.

Vuit parelles competeixen per entrar al sorteig principal

Les precalificacions s'han completat a Beausoleil. Les parelles hauran de validar el seu bitllet al final del dia per entrar al sorteig final de Montecarlo Padel Master 2016. Tots els partits masculins tindran lloc al Big Top.

Aquest dilluns, 5 de setembre, a partir de les 17 de la tarda, es jugaran, doncs, els partits decisius de la fase prèvia a la pista central del Chapiteau de Fontvieille per determinar les parelles que completaran el sorteig principal a Montecarlo. Padel Mestre.

tennis Padel Sun, el reducte de les qualificacions

A les noves pistes de tennis Padel Soleil va lluitar durant els darrers partits de la fase preliminar local, per desgràcia amb poques sorpreses, ja que les parelles 100% franceses han perdut totes.

El número 1 d'Argentina Federico Chingotto i Juan Tello van derrotar els líders francesos Jeremy Scatena i Robin Haziza el 6/2 7/5.

Van ser necessaris dos desempats perquè el monegasc Fabrice Pastor i l’argentí Javier Reiter guanyessin contra la parella francesa Kevin Fouquet i Jérôme Fernández.

Denis Perino i Laurent Bensadoun també es van classificar per a la final després de vèncer a la parella belga Laurent Montoisy i Christophe Rochus per un marcador de 6/2 i 7/6.

L’última parella en classificar-se va ser Nalle Grinda i el suec Anton Andersson. Van haver de lluitar 3 sets per guanyar finalment el 6/3, el 6/7 i el 6/1 contra la parella d’Aix Pier Gauthier i Laurent Boulade.

Dibuixar
Durant el sorteig, el director internacional de World Padel Tour, Hernán Auguste, el director de Montecarlo Padel Mestre, Nito Brea, i la campiona Gaby Reca. Resultat del sorteig:
17 h Nalle Grinda - Anton Andersson vs. Javier Limones - Víctor Ruiz
18 h Denis Perino - Laurent Bensadoun vs. Juan Belluati - Alejandro Galán
19 h Juan Tello - Federico Chingotto vs. David Leal - Ricardo Martínez
20 h Fabrice Pastor - Javier Reiter vs. Ignacio Gadea - Antonio Luque

Mireu el sorteig del vídeo aquí:

Categoria femenina

Entre les dames, també coneixem les 4 parelles que es van classificar. Tots els partits tindran lloc el dimarts i validaran amb certesa la seva entrada a la taula final;

El sorteig es farà el dilluns 5 de setembre com a part de la presentació oficial del torneig al Chapiteau de Fontvieille.