Communiqué de presse

El cap de setmana passat, Racket Park va acollir un torneig P500, amb un total de 24 equips masculins competint.

Després de la fase de grups del dissabte, 4 equips es van classificar per a la taula final amb una bona actuació dels nostres locals Julien i Pierre que van perdre en quarts davant el cap de sèrie número 1. Bonic recorregut també per als “Rookies”, Mattéo Rocci / Simon Jonot.

A la final, trobem TS1 contra TS2: Justin Garnier / Vincent Sapene enfront de Simon Malinowski / Maxime Vimard. Després d'una bona lluita d'una hora i mitja, SAPENE / GARNIER guanya 6/4 6/4.
En 3a posició trobem els angevins Valentin Briquet / Pierre Pascaretti, seguits de la parella Chabrol / Debaeckere.

Parc de raquetes P500 semifinalistes novembre de 2021

Gràcies a tots els participants d'aquesta edició que va permetre veure allò real i espectacular padel !
Gràcies als nostres socis Domaine des Thomeaux (Mosnes 37) i Domaine de la Chaise (St Georges sur Cher 41).

Us esperem a molts per al nostre proper P250 que tindrà lloc el dissabte 20 de novembre i el diumenge 21 de novembre. Les inscripcions ja estan obertes! Tots als vostres teclats!
I de nou moltes gràcies a Sarah pel càtering i Christophe per la seva ajuda durant el torneig.