Victòria per a Willy Lahoz i Aday Santana que continuen en la cursa per les semifinals

El grup A va començar amb Willy Lahoz - partit d’Aday Santana contra Alex Ruíz - Adrián Allemandi. Un partit important per decidir quina parella mantindrà la seva opció per divendres. Santana i Lahoz van arribar com a favorits, però els seus contrincants no ho havien decidit. El parell Willy Lahoz / Aday Santana va trigar fins al tie break per guanyar aquest primer set.
A la segona, amb el marcador de 2-2, Allemandi demana un temps mèdic. Lahoz i Santana s’imposen i es posen per 5-2. Tot i que es creu que el partit s’acaba, els seus contrincants encara no han dit la seva paraula i continuen lluitant. Després de dues hores i vuit minuts, la parella espanyola va acabar guanyant aquest 2º establir en el marcador de 6-4 i, per tant, romandre a la competició.

Bela / Lima en màster del grup A.

Aquesta jornada acaba amb l’esperat enfrontament entre els números 1 i 3 del món: Fernando Belasteguín - Pablo Lima contra Matías Díaz - Maxi Sánchez.
Estava segur que no seria un passeig pel parc. Cada vegada que colpeja el número 1 mundial, els seus oponents han respost. Bela i Lima fan un descans al 7º , consolidar-lo i guanyar l’1er set 6-4 després de 45 minuts de joc intens.
Això no canvia en el segon set, Bela / Lima ja que el líder pren l'avantatge mentre els seus oponents busquen maneres de revertir la situació. Els números mundials 1 es divideixen en 7º el partit està a les seves mans i guanyen el 2n set per 6-3.

Mati i Maxi no tindran dret a equivocar-se contra Lahoz i Santana.

Maxi Grabiel i Cristian Gutiérrez guanyen la batalla per classificar-se a les semifinals

Al grup A, l’1er partit va enfrontar dos equips recentment formats per al torneig: Maxi Grabiel - Cristian Gutiérrez contra Marcello Jardim - Lucho Capra.
Les dues parelles que havien perdut la primera trobada el dia anterior, necessitaven una victòria per mantenir l’esperança d’arribar a les semifinals. El duo argentí va entrar amb més força i va necessitar poc temps per aconseguir el primer set per 6-1.

La parella Capra / Jardim havia de reaccionar immediatament si no volia acomiadar-se del torneig i apel·lar a la màgia de Marcello Jardim i a la determinació de Lucho Capra. Malauradament per als brasilers i argentins, els seus oponents acaben primer. Maxi Grabiel i Cristian Gutiérrez s’emporten la victòria per 6-1 / 6-4 en una hora i 13 minuts.

El segon partit del grup B es va enfrontar als números 2 i 4 del món: Paquito Navarro - Sanyo Gutiérrez contra Juani Mieres - Miguel Lamperti.

Cadascuna de les parelles va començar el seu torneig amb una victòria el dia anterior i està decidida a fer el mateix per validar el seu bitllet per a les semifinals.

Els números 2 del món estan en bona forma, imposen el seu ritme per prendre el primer set 6-3.
La parella Lamperti / Mieres va reaccionar lentament però segur augmentant la seva qualitat de joc, una reacció que no va ser suficient per evitar que Sanyo i Paquito acabessin el partit 6-4 al segon set després d’una hora i vint minuts Sanyo i Paquito tenen molt bones possibilitats d’arribar a les semifinals.