Cap sorpresa al grup A.

Les dues parelles favorites guanyen el seu partit.

El 1er El partit va enfrontar a una formidable parella Matías Dias / Maxi Sánchez contra Alex Ruiz i Adrian Allemandi una nova parella formada per a aquesta final mestra, ambdós jugadors amb el mateix entrenador Rodrigo Ovidio. Matías Dias / Maxi Sánchez no van deixar cap oportunitat per als seus adversaris. Guanyen l’1er va establir en menys de 42 minuts amb un 6-0, demostrant que arribaven en bona forma.

No només Ruiz / Allemandi jugaven junts per primera vegada, sinó que també va suposar una gran novetat per a Adrian Allemandi que es va trobar a l’esquerra. Al segon set, Allemandi i Ruiz van evitar un altre 1-6, van perdre el partit en el marcador final de 0-6 / 0-6.

La jornada inaugural va acabar amb el partit entre Fernando Belasteguín - Pablo Lima i Willy Lahoz - Aday Santana.

Abans que els números mundials poguessin deixar la seva marca, baixaven per 4-1 a l’1er definit, es podria haver produït un trastorn. Però Bela / Lima no es rendeixen, augmenten el nivell de joc i tornen a marcar per acabar guanyant l’1er conjunt 7-5.

El segon set comença de la mateixa manera. La millor parella espanyola ha aconseguit el descans per avançar per 4-2. Però igual que al primer set, els números mundials un tornaven a lluitar per empatar a 1-6. Bela / Lima guanyen el seu 6segles victòria del torneig al final del tie-break.

Els preferits també van al grup B.

Juani Mieres i Miguel Lamperti prevalen sobre la nova associació sobre la nova associació Cristian Gutierrez / Maxi Grabiel.

El primer set comença amb molta diferència entre els dos parells. La parella Mieres / Lamperti lidera 5-1 en menys de mitja hora. Tot i això, Maxi / Cristian va reaccionar ràpidament i va tornar al 5-4. Però és una mica massa tard i Lamperti / Mieres guanya el set per 6-4.

A la 2º set, Juani Mieres i Miguel Lamperti van donar encara menys opcions als seus adversaris i van guanyar per 6-2.

El segon partit va enfrontar Paquito Navarro i Sanyo Gutierrez a una altra parella que es va formar per a la final del Masters: Marcello Jardim i Lucho Capra.

Paquito i Sanyo van ser despietats i van liderar 5-1 després de 32 minuts de joc. Els estudiants de Ramiro Choya guanyen l’1.er conjunt 6-3.

El segon set va continuar en la mateixa línia amb el número 2 mundial que afirma la superioritat contra 2 jugadors que no tenen experiència junts i guanyen aquest segon set per 6-2.

L’esdeveniment femení confirma que no hi ha partits fàcils a la Final Màster

Els primers partits dels grups 1 i 2 van trigar tres sets per determinar els primers guanyadors.

El primer partit del grup 2 va enfrontar a Cecilia Reiter i Carolina Navarro contra Marta Ortega i Alba Galán. La parella Galan / Ortega va guanyar el primer set per 6-1 en menys de 44 minuts de joc. Reiter / Navarro no va poder trobar una solució per contrarestar el joc ràpid i agressiu dels seus joves adversaris.

Tot i això, l’experiència de la parella més gran els va ajudar a canviar la marea al segon set i a aconseguir el set 6-3. Després d’una hora i 34 minuts d’acció, el partit es decidirà al tercer i últim set.

El tercer set va tenir els seus alts i baixos, però la parella Ortega / Galan va acabar guanyant el liderat i guanyant-lo per 6-3. Guanyen així els seus primers punts al grup i fan un pas més a prop de les semifinals.

El següent partit, al grup 1, va enfrontar Gemma Triay i Lucía Sáinz contra Patricia Llaguno i Elisabet Amatriaín. Durant els primers 4 partits, cada parella manté el seu servei i és la parella Patty / Eli qui trenca en 1.eral cinquè partit, va guanyar el primer 6-2 en poc més de 44 minuts. Al segon, Triay / Sainz va reaccionar, va trencar l'entrada i va liderar el 2-0. Serà un 2º conjunt ferotge, guanyat per 6-4 per la parella Gemma / Lucia.e set, Eli Amatriaín es va veure obligat a suspendre el partit després d’una lesió, donant la victòria a Triay i Sainz. Amb la lesió d'Amatriain, Victoria Iglesias i Cata Tenorio seran suplents i jugaran contra Alejandra Salazar i Marta Marrero.