La parella hispanoargentina Juan Restivo i Oscar Vázquez van guanyar la parella francesa Jérôme Ferrandez i Rémy Gourre en 2 sets. Recordarem el nivell general de joc d’aquest torneig i la increïble èpica de la parella francesa Ferrandez / Gourre que va aconseguir gairebé un recorregut perfecte.

Abans de l’inici de l’esdeveniment, sabíem, Place de la Victoire a Perpinyà, un parell semblava per sobre del lot, el parell Restivo / Vasquez. Tot i això, les parelles franceses hi eren i van oferir al públic un espectacle de qualitat.

Recordarem aquesta increïble competició en un dels llocs històrics de França. Aquesta competició va ser un èxit increïble. La ciutat de Perpinyà ja ha confirmat que vol renovar amb l’Open de França el 2020.

Els jugadors també han bloquejat la propera edició per al 2020.

Un altre esdeveniment reeixit de l'Open de França.