No obstant això, només van ser cap de sèrie 8, Laura Clergue i Emilie Loit imposat aquest cap de setmana al P1000 femení de Padel Arena Rouen. La recepta d'aquesta parella és bastant senzilla: plaer i pressió zero. En una entrevista, l'extennista i extennista World Padel Tour no descarteu la possibilitat de tornar a jugar junts. Ens ho expliquen.

Cap objectiu, només plaer per a Émilie Loit!

Emilie Loit : “Fa, diria, 4 anys que vaig començar padel amb el meu marit al Country Club de Saint-Cloud. Hi havia lliçons padel i vam començar així. Després vam jugar amb els amics i trobo que és un esport divertit que és evidentment diferent del tennis perquè hi ha finestres. Però m'agrada la competició, fem tornejos de P250 regularment. Sobretot, ens divertim molt perquè m'encanta el joc i sóc molt juganer, m'agrada la competició, però francament, no hi ha cap objectiu.

El que m'agrada és, per exemple, jugar amb la Laura que era professional padel. Com a algú apassionat d'aquest esport, poder jugar amb ella és genial. El meu objectiu és divertir-me el màxim possible amb els jugadors".

Laura Clergue i Emilie Loit

Menys pressió per a la Laura

Laura Empleat : “El gaudeixo ara que la meva vida ja no gira al voltant d'això, diguem-ne. Abans m'ho agafava, però em va costar tant que la meva vida depenia massa de les meves victòries i de les meves derrotes. Allà, estic encantat d'haver guanyat. Però si perdéssim, la meva vida no canviaria. Gaudeixo més perquè em poso menys pressió. Realment no tinc cap objectiu i llavors m'imagino que repetirem l'experiència perquè ens agrada”.

equip Padel Maig

l'equip Padel Magazine intenta oferir-vos des del 2013 el millor de padel, però també enquestes, anàlisis per intentar comprendre el món de padel. Del joc a la política del nostre esport, Padel Magazine està al vostre servei.