El Cru Nacional Padel La Copa 2017 al Centre Internacional de Tennis Cap d’Agede va oferir un espectacle meravellós amb una final masculina picant: Scatena / Ritz Vs Blanqué / Bergeron.

Per tant, les dues millors parelles franceses es van trobar a la final del Nacional Padel Copa després de la final dels campionats francesos padel Fa 2 anys.

Al primer set, la batalla és dura, però són els vicecampions de França els que dicten la seva llei contra la parella Bergeron / Blanqué. El primer set el guanya Jérémy Scatena - Jérémy Ritz 6/3 gràcies sobretot a un gran inici.

Al segon set, els números francesos se senten millor i es trenquen des del principi. Però el partit acaba a 2/1 15A al seu favor, ja que la pluja aturarà el partit.

De nou al camp, la parella Blanqué / Bergeron es va reprendre com si res hagués passat i confirmés el seu descans.
A 5/3, Blanqué / Bergeron té tres vegades la possibilitat de fer un doble descans per guanyar el set. En va. Scatena / Ritz aconsegueix guanyar el seu servei en dificultats i mentalment.

Els números francesos 2 es queden enrere per tornar al 5 a tot arreu.

Darrere, Blanqué / Bergeron acusa el cop i permet a Scatena / Ritz guanyar finalment el seu P1000 en vèncer el número u francès a la final. (6/3 7/5)

Entre les dames, cap sorpresa des dels campions de França de padel Alix Collombon i Jessica Ginier van guanyar a la final contra Léa Godallier i Marianne Vandaele sense perdre ni un set.

A la setmana del Campionat d 'Europa de Barcelona padel, el nostre equip francès de padel sembla a punt per fer coses agradables a Lisbonnes.