Final de l'últim P500 de la temporada al centre internacional de tennis Cap d Agde. I són els campions de voleibol Erwan Nicol i Yoann Jaumel els que s’imposen en aquest torneig.

Fins i tot van creuar el tauler. Si ja no presentem Erwan Nicol, jugador esquerre, i els seus cops que fan més pàl·lids, Yoann Jaumel, van tenir un torneig excel·lent. A la dreta, assegura! No és d’estranyar per a aquest jugador. El que és més és el seu rànquing ... Al maig encara no estava classificat.

A la final, els dos jugadors de Perpinyà es van trobar enfrontats a Ramon / Bigara, un parell que es coneixen molt bé i que són jugadors seriosos i formats al circuit nacional.

El joc s’orientaria lògicament sobre la diagonal Ramon / Jaumel. Un duel de dretes guanyat per Yoann Jaumel contra el número 53 del jugador francès.

Pròxim esdeveniment al CIT: l’últim cap de setmana de juny amb la French Touch Academy i les pràctiques ofertes amb el gratin du padel Francès: Alix Collombon, Laura Clergue, Robin Haziza i Nicolas Trancart.