Teodoro Zapata és 42e jugador mundial al rànquing FIP i un dels jugadors espanyols més coneguts a França, per a tots aficionats de padel. L'espanyol és present als circuits professionals, el desaparegut World Padel Tour i ara el Premier Padel.

Teo Zapata també és el soci emblemàtic de Cyril Hanouna. També va compartir la pista amb un tal Ben Tison, abans del final de la seva associació el 2022.

També ho és l'únic jugador haver guanyat les tres edicions d'Interclubs a França: dues vegades amb All In 69 i, enguany, amb Casa Padel.

Hem pogut xerrar amb en Teo, per explicar-li totes les últimes novetats sobre ell!

3 títols de campionat de França per equips, una primera

Estic molt content d'haver pogut guanyar aquest campionat de França tres vegades. Sobretot, estic content per l'equip. Amb All In Lyon, amb qui vaig estar dos anys, teníem un gran grup, amb amics que coneixia d'abans. Aquests dos anys van anar molt bé i em vaig beneficiar molt.

I aquest any, amb Casa Padel, amb jugadors que també vaig conèixer, com Miguel Semmler o Mario Huete. Els altres, realment no els coneixia però em van tractar com a família. Aquest és un grup que ha recorregut un llarg camí per arribar fins aquí, i ha anat molt bé!

2024, encara amb Casa Padel ?

M'involucraré amb Casa Padel 100% l'any que ve i tornarem a buscar el títol!

L'únic problema que podria haver-hi que m'impediria jugar és si hi hagués un torneig al circuit professional al mateix temps. Però si no hi ha competició al mateix temps que l'Interclubs, jugaré amb Casa Padel 100%.

CYRIL HANOUNA INTERCLUBS CAMPIONS de França CASA PADEL

Els resultats de la temporada 2023

Vaig acabar l'any passat assolint els meus objectius. Va ser una temporada molt regular. L'inici de temporada no va ser genial però hi va haver un remuntat al Reus Open, un torneig amb un gran resultat (NdA: un quart de final)!

El final de temporada amb Fran Guerrero va ser increïble. Gràcies a ell he pogut assolir els meus objectius moltíssim i començo aquesta temporada amb una molt bona posició a la classificació. M'asseguraré de fer-ho encara millor aquesta temporada.

La seva separació de Fran Guerrero

Aquest any jugaré al costat d'Enrique Goenaga. Amb Fran, la nostra comprensió és perfecta, és un gran amic del circuit i ha estat un plaer jugar amb ell. Ens portem molt bé!

Però la decisió es va prendre quan va voler provar alguna cosa nova i es va apuntar a Arnau Ayats. El meu propi camí em va portar a Enrique Goenaga que ocupa el 43è del món. N'estic molt content. És un jugador jove, amb un futur increïble, que em motiva encara més per l'any que ve!

ZAPATA GUERRERO MEXICO OPEN

Les seves ambicions i programa per al 2024

Aquesta setmana ja ha suposat un gran canvi per a molts jugadors, amb l'inici d'aquest nou circuit: Ultimate Padel Torre (UPT). Actualment estic a Galícia i avui entraré als vuitens de final.

El 2024 serà un any amb molts menys tornejos. Hi haurà Premier Padel i probablement alguns FIP. Aquest any, espero que puguem fer tornejos increïbles!

Després, l'objectiu principal es manté Premier Padel que és el circuit número 1 d'avui. També vaig a jugar a la UPT perquè, en realitat, és un circuit molt ben organitzat i les condicions són bones.

L'altre objectiu serà intentar entrar a les setze millors parelles del món: és un projecte molt ambiciós, però, tenint en compte l'equip, és un objectiu assolible. Ens assegurem d'aconseguir el nostre objectiu cada dia!

La seva nova associació amb Oxdog

Slazenger és una marca que tenia altres prioritats per al seu creixement. Ella no volia continuar amb mi. Per tant, vaig parlar amb Oxdog i em van donar acollit amb molta il·lusió. L'equipament és realment fantàstic i les coses van anar molt ràpidament entre la marca i jo.

També seré patrocinat per Padel El meu amor, que s'encarregarà de la roba.

En resum, aquest any jugaré amb una raqueta Oxdog i em vestiré Padel El meu amor.

El seu final de camí amb Benjamin Tison

Per a mi, Ben Tison és com un germà. No és només un company, és un dels meus millors amics. Sempre estic content de poder venir a França i de poder-lo veure cada vegada que vinc.

Benjamí, senzillament, és la persona que em va fer ser un jugador professional. Em va permetre jugar contra els millors jugadors del món. Tot és gràcies a ell.

Ben i jo vam estar junts durant dos anys, cosa que sembla molt de temps per a una parella. Però és cert que en el padel Actualment hi ha molts tornejos, moltes coses per fer... Hem canviat de plans, els dos, però sempre estava content de jugar amb ell, de pujar a la pista al seu costat perquè té una mentalitat molt competitiva. . Ens hem beneficiat molt i hem lluitat molt a la pista.

Ens havíem de separar però així és la vida. Ben és una persona fantàstica i som grans amics, tal com érem abans!

marca zapata

La seva associació amb Cyril Hanouna

D'entrada, el fet que Cyril s'acosti als 50 primers i que pugui acostar-se al seu objectiu, n'estic molt content. Crec que a la nostra associació li permeto pujar de nivell. Però Cyril ha millorat en els últims mesos per aconseguir el seu objectiu. Sense això, hauria estat impossible, així que estic molt content per ell.

La meva relació personal amb ell és fantàstica. Ens ho vam passar molt bé sentiment des de l'inici. Ens vam portar molt ràpid. Fins i tot fora del camp, s'ha convertit en un amic: xerrem molt sovint per WhatsApp.

Per a mi, no és només un company d'equip, com podria pensar la gent. Es pensen que juguem el torneig i, un cop acabat, ja no ens parlem. De fet, és un amic meu perquè passem molt de temps junts. Crec que ens ho passem molt bé junts i ho gaudim.

Per a mi, la part personal amb un company és molt important. Amb Cyril, és fantàstic.

Superant la barrera lingüística amb Cyril

Tots dos hem millorat el nostre anglès, cosa que ens va permetre comunicar-nos millor. Després, ell parla francès, jo parlo castellà i si tenim problemes d'enteniment, demanem a algú del voltant que ho aclareixi.

A la pista, és més fàcil perquè no hi ha moltes coses per dir-se. Simplement hem de comunicar-nos sobre els moviments vinculats padel. Fora de la pista, tenim el nostre entrenador que ens ajuda. Així, al final, no és gaire complicat parlar entre ells.

Una necessitat que els jugadors parlin anglès

Potser no sóc la millor persona per parlar d'això perquè jo mateix tinc moltes dificultats amb aquest idioma, però crec que esdevé fonamental que els jugadors parlin anglès per poder comunicar-se amb tothom.

Avui, l'anglès és la llengua universal, i crec que és essencial, per als jugadors de padel però també per a tothom, saber parlar anglès!

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.

etiquetes