Molt content d'haver guanyat la Campionat de França Interclubs amb All In Padel, Teo Zapata va tornar al micròfon de Mario Cordero sobre el concurs i diversos temes d'actualitat.

Un grup d'amics

“Estic molt content per l'equip, per aquest grup d'amics que hem format. Crec que aquest any ha estat més difícil que l'any passat, veiem que els equips s'han reforçat.

Al final, van guanyar gairebé sense la meva ajuda, ja que només vaig poder arribar a les semifinals. És cert que ahir vam portar a casa el punt decisiu, Johan i jo, però avui han guanyat abans que jo hagués de jugar. Al final, a més de la victòria, recordaré aquests grans moments a l'exterior, aquest excel·lent ambient. És diferent en comparació amb els tornejos professionals, estic molt content de venir a jugar aquí amb ells".

Limitar la presència de jugadors estrangers a Interclubs?

“Enguany s'han reforçat diversos equips amb jugadors professionals espanyols, crec que això permet pujar el nivell. Cada any el torneig és més dur i crec que és molt positiu per a la padel francès. Crec que cal un límit, com a Itàlia, perquè tinguem una majoria de jugadors francesos a l'equip, però no crec que s'hagi d'anar a l'altre extrem i prohibir la participació dels estrangers. Crec que és bo per al nivell del torneig permetre la participació de gent de fora".

“De moment, no sé amb qui jugaré l'any vinent, tenia ofertes d'altres equips per al 2023, però em vaig comprometre amb l'All In i compleixo les meves promeses. Per al 2024 encara no ho sé, també depèn de les dates i dels tornejos professionals que hi pugui haver alhora, però espero continuar-hi l'any vinent”.

Feliç d'entrenar

“Estic molt content amb el meu final d'any, he tingut els meus millors resultats en l'últim mes així que estic molt content. No m'agrada gaire quan els jugadors diuen "demà, un nou dia a la feina", crec que tenim el privilegi de poder fer una feina que ens agrada. Estic feliç quan puc estar amb els meus amics i relaxar-me una mica, però entrenar cada dia, entrenar, estar amb el meu equip, viatjar als tornejos, això és el que m'agrada fer. El descans serà bo, però seguiré entrenant cada dia, perquè estic més feliç quan entreno que quan no faig res”.

Introduïu les 16 millors parelles

“L'any vinent l'objectiu serà intentar estar entre les 16 millors parelles del món. En el Premier Padel Major i P1, hi ha 16 llavors, així que l'objectiu número 1 és formar-ne part. Sé que és ambiciós, però hi crec i faré tot el possible per aconseguir-ho".

“En aquests moments estic jugant amb Fran Guerrero. Hem acabat molt bé la temporada i crec que volem jugar junts, però mai se sap, al capdavant del rànquing hi haurà grans canvis, i hi podria haver una bona oportunitat. Però en cas contrari sí, estic molt entusiasmat amb aquest projecte i espero que continuem”.

"Continuaràs veient-me aquí a França. Quan vingui, jugaré amb el meu amic Cyril. Primer haurem de veure el calendari i com podem organitzar-ho tot, però ja em veuràs, això és segur”.

Per veure l'entrevista sencera, la teniu a continuació:

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !