Entrevista a Timéo Fonteny, que encara no té 17 anys i acaba de competir primera final de P1500 a les 4Padel Bordeus amb Quentin Ayuso.

Cansat però concentrat

Teníem previst amb Yoan fer una pretemporada molt centrada en el físic (10 hores setmanals i 6 hores d'entrenament padel) durant tot el mes de gener i principis de febrer. Malauradament, Yoan es va trencar el peu l'1 de gener i va alterar el calendari que havíem establert amb el nostre entrenador Alain Henry.

Per la meva banda, no vaig canviar els diferents terminis previstos, només vaig buscar altres socis per als tornejos de febrer i març. Vaig acabar la pretemporada just abans d'aquest p1500 així que vaig arribar al torneig força cansat però tan bon punt vaig entrar al camp em vaig sentir bé, vaig estar concentrat des de l'inici dels partits.

Quentin (Ayuso), com és habitual, va ser molt fort de principi a fi i això em va permetre mantenir-me concentrat en mi mateix, sabia que feia la feina al seu costat.

El viatge per arribar a la final

El primer partit no va ser un empat fàcil però vam poder entrar bé al torneig des del principi i vam guanyar en dos sets.

Al quart, dissabte al vespre, vam tenir un partit molt complicat contra Simon Wagner i Alexis Coulombeau que van fer un partit increïble amb molta agressivitat. Ens va costar tres sets guanyar, el partit va durar dues hores i va ser molt nerviós, però és genial haver aconseguit sortir victoriós!

A la semifinal vam guanyar en dos sets contra Sánchez i Rouanet: una bona actuació perquè l'última vegada que el Quentin i jo els vam jugar (a p1000 d'Esprit Padel a Lió fa un any), vam perdre en 3 sets.

Molt divertit tot i la derrota a la final

A la final sabíem que no érem gens favorits, però vam entrar al camp amb ganes d'aconseguir el nostre primer p1500 per a tots dos. Vam fer un bon primer set a la general, però van ser millors i van guanyar a la temps de diners.

A l'inici del segon, vaig sentir que físicament estava començant a lluitar, però Quentin m'hi va tornar a posar des del doble descans 4/0 per a ells. Em va dir que jugués com jo volia i allà va ser on vam començar la nostra remuntada. Ens reverencem tie-break del segon set després d'una gran lluita física en aquesta final però em va agradar molt jugar amb Quentin i ser entrenat pel meu company Yoan.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !