En aquesta jornada de quarts de final de l 'Open de Las Rozas World Padel Tour, Juan Lebron i Ale Galan van impressionar quan Chingotto / Tello va guanyar el xoc fantasma.

Nieto / Rico per a la seva primera semifinal del 2020

Ahir sorprenent, Alex Ruiz i Pablo Lijo no han reincidit avui i s’han trobat Coki Nieto i Javi Rico, decidit a donar-ho tot per intentar agafar un lloc a la Final Mestra!

Una victòria 6 / 4 6 / 2 cosa que permet als joves espanyols seguir somiant, de fet, si guanyen a les semifinals, un d’ells ocuparà el lloc d’Agustin Silingo a la classificació de la Cursa (hi haurà un sorteig per veure quin dels dos anirà a Menorca amb Mati Diaz), però hauran de guanyar el torneig per entrar al torneig Masters.

Crèdit de vídeo: World Padel Tour

Navarro / Lima sòlid en moments clau

En la seva recerca d’una final mestra, els dos joves espanyols s’enfrontaran a ells senyors Navarro i Lima a la semifinal. La parella hispano-brasilera no sempre va mostrar la seva millor cara contra els forts Javi Ruiz i Uri Botello, però Paquito i Pablo van poder augmentar el seu nivell en els tie-break per guanyar la final en dos sets: 7 / 6 7 / 6. Al cap de sèrie número 2 li agradaria guanyar un segon torneig aquesta temporada.

El partit fantasma de Chingotto / Tello

és el millor partit que hem vist en aquests quarts de final. Una trobada entre dues parelles absents a l'Open d'Alacant a causa de les proves positives del Covid-19 de Fernando Belasteguin i Juan Tello.

Després d'haver-ho fet va guanyar el primer set al mental, Agustin Tapia i Fernando Belasteguin van tornar de 0/4 a la segona per oferir-se un punt de partit, al punt d'or a 6/5. Aquests són en última instància Tello i Chingotto que van guanyar el tie-break, abans de tornar a liderar el 4/0 a la tercera entrada.

Vam pensar en un moment que Tapia i Bela podrien tornar a fer-ho al segon set, però més constant, Juan Tello i Federico Chingotto guanyen el partit 4/6 7/6 6/3 i ara s'enfrontarà a la muntanya Lebron / Galan!

Galan / Lebron massa fort

Si Martin Di Nenno i Maxi Sánchez ho donaven tot, empenyent sis partits a punt d’or i guanyant-ne dos, Juan Lebron i Ale Galan van tornar a ser impressionants, oferint una amenaça permanent i acabant punts en la mínima oportunitat.

Una victòria final 6 / 3 6 / 2 en forma de missatge per a la competició: els números 1 estan concentrats i estan a punt per aconseguir un 7è títol aquesta temporada.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !