Julien Seurin i Manuel Vives continuar la seva aventura a Amèrica del Sud. Després d'arribar a les semifinals del Fip Star de Nomos al Brasil, els francesos es van classificar per a la final del Fip Rise Rio Branco a l'Uruguai.

Una primera final en un FIP Rise

Per primera vegada, Man Vives i Julien Seurin arriben a la final d'un Fip Rise. Des de l'inici del torneig, la parella francesa ha causat una forta impressió. En els vuitens de final, Man i Julien van eliminar fàcilment la parella Sequeira/Velga Trintade amb una puntuació de 6/1 6/0. Més tard al vespre, van confirmar el seu domini imposant-se amb autoritat en el marcador de 6 / 4 6 / 2 als quarts de final.

Aquest diumenge, els tricolors s'han enfrontat al cap de sèrie número 3 del Fip Rise of Rio Branco, format per Leonel Romano (224è FIP) i Carlos Luna (228è FIP), per tal d'aconseguir el seu lloc a la final del torneig.

Un cop més, Man Vives i Julien Seurin van brillar. La parella tricolor va guanyar en dos sets amb un marcador de 6/2 6/1 contra jugadors equatorians i argentins. Julien i Manuel tindran, doncs, l'oportunitat de venjar-se dels germans Flores, que els havia dominat en dues rondes durant l'anterior torneig al Fip Star de Nomos 6/4/6/4.

Man Vives: “Tenim gana! Ho donarem tot"

Julien Seurin : “Va ser molt important per a nosaltres mantenir-nos concentrats en el nostre joc de servei, és un dels nostres punts forts. Vam saber ser agressius sobre la marxa i vam ser eficients. Ens fa il·lusió poder tenir una represa contra els germans Flores. Les condicions són una mica millors aquí i esperem jugar un millor partit contra ells".

Man Vives : "És una primera final de la FIP per a nosaltres, és genial. Tenim gana, intentarem guanyar aquesta primera final de FIP Rise, ho donarem tot”.

Per recordar-te Man Vives ja va guanyar la Promoció FIP de Kaunas al costat de Dylan Guichard el febrer passat.

El partit es seguirà en directeestàs encès el canal de Youtube de la FIP a les 22 h. Mantén-te connectat