Aquest és el primer drama d'aquest dissabte al matí durant la Nationale 1 interclubs a Tolosa Padel Club. Amb llicència de 4Padel Estrasburg, Simon Wagner (31è) i Albano Olivetti (500è) van fer sensació contra el Gran Padel de Dorian de Meyer (50è) i Thomas Vanbauce (33è), guanyant per 7-6; 7-6. Serà suficient per vèncer el Big Padel Bordeus, el vicecampió de França 2022?

Una victòria “inèdita i sorprenent” per a ells, davant una parella amb experiència en tornejos FIP. El duet alsacian desvetlla la seva anàlisi del partit i les seves ambicions de futur.

“No érem els favorits”

Simon Wagner: “No érem favorits sobre el paper. Estaven molt més alts, juguen internacionalment tot l'any. Vam jugar amb el nostre estil de joc, amb volees i cops més forts, i va funcionar força bé.

"Una pista que ens va ajudar"

Albano Olivetti: “Simon té molt bones qualitats a l'àrea de joc allà dalt. Vam intentar centrar-nos en el nostre joc de servei, alhora que vam ser molt rigorosos amb els nostres cops. Això és el que vam aconseguir fer, en general vam ser força sòlids. És una agradable sorpresa per a nosaltres. »

Simon Wagner: “En termes de defensa i padel purs, són més forts que nosaltres. Ens vam dir que passaríem el menys temps possible enrere, fins i tot a la tornada. Estàvem intentant projectar-nos endavant. »

Albano Olivetti Simon Wagner 4padel srtasburg

Una futura associació Wagner/Olivetti?

Albano Olivetti: “Estaria molt content de jugar amb Simon, encara que estic acostumat a jugar amb Christophe (Henry). M'agradaria jugar més padel, però per mi és complicat. Quan hi toco, estic com un boig i va ser una gran experiència! »

Simon Wagner: "Li vaig demanar el P2000 a Nantes al gener, però té l'Open d'Austràlia! Ja no necessàriament jugarem juntament amb Yanis el 2024, així que tinc ganes de fer un torneig amb "Alba".

Juga a padel com al tennis

Albano Olivetti: “La meva manera de jugar és molt semblant al tennis. Faig molts més cops que al tennis, sobretot en el joc ofensiu. Jugo almenys un cop per setmana padel quan estic a Estrasburg, però crec que d'alguna manera és entrenant. Quan estic a baix, és més complicat, però casualment em fa treballar amb els peus. Al tennis, de vegades trobo facilitat en el joc curt".

El tennis primer de moment

Albano Olivetti: “Estic en un projecte de tennis que és una prioritat. Em va molt bé en dobles. Avui realment ha arribat a bon moment. Però una vegada més, no és una qüestió de ganes. M'encanta el padel, Em sembla increïble aquest esport!

El 2024 encara no està clar

Simon Wagner: "De moment, és vague. Només fa una setmana que en Yanis i jo vam anunciar que pararíem. No tinc parella definitiva per a la temporada 2024. Crec que al principi canviaré gairebé tots els tornejos, però no, encara no tinc parella fixa. »

Va ser a través del seu pare que Auxence va descobrir padel, sis anys abans. Avui segueix amb passió el circuit internacional i es burla de la pala al seu club d'entrenament, el Tolosa Padel Club. També el podeu trobar a La Feuille de Match i LesViolets.com, dos mitjans especialitzats sobre el Toulouse FC.