Mesa / Villalba i Capra / Garrido, aquestes són les parelles que han sorgit durant el World Padel Tour Lerma Challenger que discutia aquesta setmana.

Oposat a la parella franco-espanyola Castello / Collombon, Carla Mesa i Mari Carmen Villalba van aprofitar un gran inici per guanyar. Si l’inici del segon set va ser avantatjós per Alix i Jessica, va ser la parella espanyola qui va acabar guanyant-la, gràcies a 4 partits guanyats seguits. Una merescuda victòria del 6/0 i del 7/5 per a aquest duo que no haurà perdut en un set a Castella i Lleó.

En categoria masculina, cap doble per a Javi Rico i Momo González. Els guanyadors del Marbella Challenger no van poder fer res contra Javi Garrido i Lucho Capra. Imperials durant tota la competició, l'espanyol i l'Argentina no van deixar cap oportunitat per als seus adversaris. Guanyen 6/3 6/3.

Al final, són dues parelles formades especialment per al torneig les que prevalen, a més sense perdre ni una ronda. La prova que padel no necessàriament heu de passar molt de temps amb un company per trobar bons automatismes.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !