La nova classificació de World Padel Tour acaba de sortir. Amb el seu excel·lent torneig a Marbella, Bastien Blanqué és el francès que ha guanyat més llocs.

Bastien Blanqué en treu els beneficis World Padel Tour Mestre de Marbella durant el qual tindrà passades tres voltes. Resultat: 30 llocs guanyats al rànquing WPT del pilot tolosà que ara és 152è. Laura Clergue també ho va fer bé es va beneficiar de les tres gires passades a Marbella que li permeten entrar entre els 60 primers (58). La seva companya Léa Godallier també aconsegueix alguns llocs i ocupa el lloc 74.

Fiona Ligi, que comença el WPT aquest any, entra entre els primers 150 (146) gràcies a ella victòria a la primera ronda de les preprevies. Un Top 150 proper a Max Moreau (159). Per als altres, molt pocs canvis: Benjamin Tison guanya un lloc (127), Alix Collombon perd dos llocs (32), Jérémy Scatena (100) i Johan Bergeron (119) en perden un, i Mélissa Martin es manté al 112è lloc quadrat.

Al capdamunt del rànquing, Paquito Navarro et Marta Marrero ara estan sols al capdavant.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !