Yann Auradou també va estar present en aquesta gran celebració de padel que es el Greenweez Paris Premier Padel Major. Acompanyat del seu company Manuel Vives, el francès va jugar el diumenge 10 de juliol la primera eliminatòria contra la parella Nicoletti – Ortega. Els dos francesos no van poder fer res davant el duet hispano-italià i van perdre 6/3 – 6/0.

Al nostre micròfon, va tornar a la seva actuació durant aquesta reunió i al seu viatge des del tennis fins a padel.

"Cometem un o dos errors per partit mentre ells no ho fan"

"El partit va ser molt complicat perquè vam jugar dos jugadors molt bons però com tu dius va ser una bogeria, un somni que es va fer realitat quan vam entrar a la pista. Probablement hi havia 400 persones, donava calfreds. Emocionalment va ser molt difícil però vam fer el que vam poder”.

“Crec que ens falta molt de ritme contra jugadors d'aquest nivell. No estem acostumats a jugar amb dos nois així. Després, aquests són detalls, però ens equivoquem un o dos per partit mentre no ho fan. Són molt precisos en els lobs i ho saben fer tot. De moment estem molt per sota d'aquest nivell”.

Del tennis al padel

L'antic tennista Yann Auradou és un d'aquests jugadors padel que han crescut ràpidament en els darrers anys.

“Vaig ser tennista, vaig arribar al nivell -4/6. Vaig renunciar el 2013 i vaig entrar padel finals del 2015. És cert que cada cop veiem més extennistes. Com Benjamin Tison que també feia -4/6, i a qui conec des dels 10 anys perquè estàvem junts a la lliga. Va baixar a padel el 2014 i es va convertir en número 1 a França. Veiem cada cop més extennistes trepitjant les catifes dels clubs padel.

Victòria Auradou Vives P2000 Perpinyà 2022

Personalment el 2015 em vaig enganxar molt a aquest esport, hi vaig entrarenés quatre cops per setmana. Vaig veure que tenia unes facilitats gràcies al tennis precisament malgrat que al principi no sabia jugar amb les finestres. Quan em poso en un esport faig tot i a poc a poc vaig veure que m'anava acostant al millor així que volia anar a guanyar uns grans títols. Amb això vam fer Manuel Vives el passat mes de maig guanyant el P2000 a Perpinyà.

Yann Auradou destaca per la seva banda dreta, però abans de ser un dels millors jugadors francesos per la dreta, el Francilien va ser jugador esquerre. Ens explica per què aquest canvi de bàndol.

Yann Auradou fip rise canet fly

“Vaig canviar de bàndol perquè tenia problemes per trobar bons socis que juguessin per la dreta. Aleshores hi havia més jugadors a l'esquerra i em vaig dir que podia passar a la posició de pilota. Amb el meu joc explosiu podria fer mal, va ser un autèntic avantatge. Així que vaig començar l'aventura amb Morgan manarino que era un gran batedor a la meva esquerra i de seguida vam jugar molt bé junts”

Per veure l'entrevista sencera, just a sota de la pàgina Youtube de Padel Magazine.

Sebastien Carrasco

Fan de padel i d'origen espanyol, el padel recorre les meves venes. Molt feliç de compartir amb vosaltres la meva passió per la referència mundial de padel : Padel Magazine.