Els nostres campions francesos de padel El 2017 va causar sensació a Lisboa al Lisbon Challenger.

Bastien Blanqué i Johan Bergeron aconsegueixen una gran primera: assolir l'accés a la taula de qualificacions del circuit professional de padel després de guanyar 3 partits consecutius a les pre-classificacions.

Tot i així, el camí era llarg i complicat. Ja a la primera ronda, vam haver de guanyar aquest partit tan complicat contra la parella francesa Haziza / Scatena. Darrere calia deixar dues parelles espanyoles ... I la parella Blanqué / Bergeron ho va fer!

En aquesta petita final prèvia a la classificació, els francesos van guanyar el seu partit en 2 sets el 7/6 6/4.

Johan Bergeron ens diu:

Estàvem calents! Perquè el nivell era molt alt. El primer set va ser particularment ajustat. Però després de guanyar el primer set, vam aconseguir trencar-los des del principi. Trencament que aconseguirem mantenir fins al final.

Demà, els nostres francesos encara no han guanyat dos partits consecutius per passar a la final del Lisboa Challenger.

Comença demà a les 13 hores contra la parella espanyola Javier Pérez Morillas / David García Campos, jugadors que formen part del top 100 mundial. Si la parella francesa guanyés, hi hauria una petita final a les 19 hores per accedir a la 1a ronda del sorteig principal.

És factible. Aquesta nit, és una sopa i dorm!