Derrotat per primera vegada aquesta temporada en els vuitens de final de l'Acapulco P1, aleshores absents a Veneçuela, Ari Sánchez i Paula Josemaria tornen a Bèlgica. I els números 1, que van guanyar els dos primers tornejos de la temporada sense tremolar, sembla que tornen a la pista.

Després d'infligir un 6/2 6/2 als eliminatoris Cañellas i Navarro per la seva entrada a la competició ahir, els jugadors d'Angel González ho van tornar a fer aquest divendres davant Claudia Jensen i Jessica Castello. El 6è cap de sèrie, que esperava poder fer un moviment en aquesta P2 de Brussel·les, no va poder fer res davant l'embat que tenia davant!

En només 1h11, la Paula i l'Ari van infligir un 6/2 6/2 que els classifica per als darrers quatre. Demà, és contra els guanyadors del partit entre Triay / Fernandez (TS3) i Llaguno / Sainz (TS8) que els caps del circuit intentaran classificar-se per a la seva tercera final de la temporada!