Després de patir una gran decepció al final de la temporada 2022, perdre el lloc de número 1 del món durant l'últim torneig contra Salazar/Triay, Ari Sánchez i Paula Josemaria finalment van poder acabar junts una temporada al primer lloc i convertir-se en la segona parella. el més encertat del WPT darrere dels bessons Alayeto, que, com a símbol, es van retirar a finals d'any.

Des del primer torneig de la temporada, a Abu Dhabi, l'Equip 100% Head va demostrar que va perdre una batalla al final de la temporada passada però no la guerra. Tenint a Triay i Salazar amb una puntuació de 6/3 6/3, Ari i Paula van iniciar la seva temporada perfectament. Però darrere d'ells, els seus màxims rivals van respondre amb tres tornejos guanyats consecutivament.

Ens pensàvem que Josemaria i Sánchez estaven a les cordes, però s'han recuperat molt ràpidament i han aconseguit quatre títols seguits. Si Salazar i Triay encara semblaven estar en el partit a mitja temporada, la lesió del madrileny ho canviaria tot...

Amb Brea i Gonzalez com a únics rivals reals, els jugadors d'Àngel Gonzalez anaven aixafar-ho tot al seu pas, aconseguint un parcial amb 12 tornejos guanyats de 15 possibles! Suficient per assegurar el primer lloc al WPT a partir de mitjans d'octubre.

Si el final de temporada haurà somrigut molt més a Delfi i Bea, l'Ari i la Paula continuen sent les jugadores de la temporada 2023. Amb 14 títols guanyats, van fer un any excepcional, i són més que mai la parella a superar en la femenina. circuit. Qui podrà resistir-los el 2024?

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !