Centrarem la nostra atenció en una competició de padel com cap altre: la Setteo Team Cup. Es tracta d’una competició per equips (2 dobles masculins, 1 dobles femenins i 2 dobles mixtes) amb tres categories: Estrelles, Bulls i Rookies.

Evidentment, hi ha normes de classificació per a cadascuna d’aquestes categories.

Abans de començar, heu d’entendre què és la Setteo Team Cup.

Setteo és " la primera xarxa social / plataforma dedicada exclusivament als esports de raqueta ". Per tant, aquesta xarxa social organitza a tot França (Tolosa, Lió, París i Aix en Provence) partits per equips amb tres categories diferents, amb la clau per guanyar una estada per a cada guanyador de cada categoria de cada etapa.

Avui ens centrarem en la segona etapa que va tenir lloc a Lió a Esprit Padel. Aquí teniu el resum de les eliminatòries de cada categoria.

Calia ser fort per endevinar quins equips guanyarien en aquesta etapa de Lió.

Tots els equips van presentar jugadors resistents amb alguns caps de cartell com François Authier, Diego Garcia, Teri Groll, David Miotto, Norman Sanchez per als nois o Jessica Ginier, Christelle Dubreuil o fins i tot Alison Carre per a les noies.

A la categoria Estrelles, Esperit Padel Vaig guanyar a la final contra l’equip TC Brunstatt que havia guanyat en 1/1 i mig en els decisius dobles mixtes. Un viatge molt bo per a l'equip que ens va arribar des de Mulhouse amb Teri i Diego com a punta de llança ...

En la categoria de toros, Esperit Padel 2 victòries a l'últim doble decisiu en una reunió "explosiva". Les noies van tenir un paper important en aquesta victòria, en particular amb una immensa actuació de Camille Martinet que demostra una vegada més que el seu nivell continua augmentant. Lamentarem la lesió d'Alexis Dutour per a l'equip del TC Gannat 1 que podria haver canviat totalment el resultat final d'aquesta categoria.

A la categoria Rookies, El TC Gannat 2 va guanyar 4/1 contra el TC Chassieu, en particular un doble femení va guanyar el 13/11 al super tie break. Per tant, el club de Gannat fa una petita sensació i estarà present a Màlaga amb un equip molt sòlid per als petits Rookies.

Per tant, és una etapa molt bonica que acaba i que deixa espai a la 3a etapa que tindrà lloc a Casa Padel 15/16 de febrer (queden 2 places a Stars and Rookies).