Aquest cap de setmana es va celebrar a Padel Campus Arena de Billy-Berclau el campionat dels Alts de França padel. Ni més ni menys que 26 equips van competir amb l'objectiu de classificar-se per als campionats de França que tindran lloc a Tolosa.

Entre les favorites, la parella formada per Lilian Foure i la seva parella Destombes. Divendres van aconseguir sortir de la fase de grups de manera brillant, afirmant la seva condició de cap de sèrie.

El partit de semifinal també els ha anat bé, malgrat la forta oposició de la parella Quillet – Bourgouin. La victòria els va permetre classificar-se per a la final que va tenir lloc diumenge, davant la resta de favorits del torneig, la parella Brouillard – Meddah.

Si el primer set va semblar un passeig pel parc per a Foure i Destombes, que van guanyar 6 jocs a 2, el segon set va resultar ser un autèntic repte. De fet, la parella Brouillard – Meddah va mostrar una forta resistència, però això no va ser suficient per evitar que la parella Foure – Destombes guanyés el títol amb un marcador de 6-2, 7-5.

Lilian Foure s'ha mostrat encantat amb l'actuació del seu equip i ha declarat: “L'objectiu de la classificació s'ha assolit i anirem a Tolosa amb ganes d'arribar almenys als quarts de final”. La cita a Tolosa està presa, desitgem a la parella Foure - Destombes el millor per a la resta de la competició.

Entre les dames, Haise / Vandaele (19a jugadora francesa) van guanyar el seu enfrontament a la final contra Kik / Carré en 2 sets: 6-2, 7-5.