Aquest cap de setmana ha estat molt emotiu per als 2 equips de l'ATC Angers: el 1r equip es va proclamar campió, mentre que el 2n es va classificar en 5è lloc de la competició.

Després d'una final plena de suspens, l'ATC Angers va guanyar 2-1 contra l'UrbanPadel Nantes-Carquefou.

• 8n: UrbanaPadel 2

Un gran esdeveniment que no hauria pogut tenir lloc sense el jutge-àrbitre Stéphane Chauvel que es va encarregar de l'organització del cap de setmana, Olivier Moine que es va encarregar de l'organització d'aquest campionat dins de la comissió regional. padel, els capitans David Guérois i Anthony Martin, els 15 jugadors així com tots els seguidors de l'ATC que hi van ser presents.

Moltes gràcies també a CUPRA Angers Groupe Boucher pel seu suport als 4 equips femenins i als 6 equips masculins per a la temporada 2022/2023.

Per Angers ATC 1, ara cap al campionat Nacional 2 que tindrà lloc el proper mes d'octubre!

Troba la publicació oficial del Club de Tennis d'Angers a través d'aquest enllaç.